Başından beri durmadı mememde.Sütüm geç geldi gelende zaten doyurucu olmadı.Mamaya geçincede memeden o akışkanlıkta gelmesini istedi. Gelmeyince ağlama krizlerine girdi.Az da olsa emiyodu gün içinde hepten bıraktı.Azaltır mi arttirir mi emin değilim. Ben de işe başladıktan sonra sagip bırakıyordum. Önceleri yarim saatte neredeyse iki öğünlük süt çıkarken sonra sonra iki üç saatimi almaya başladı. Ama ben bunun bebegin emmesinin azalmasına bağlıyorum. Ek gıdaya da geçince iyice azaldı sütüm. Sekiz buçuk ayında da kendisi istemedi. Zorladım ama emmedi ve bıraktı. Nasibi bu kadarmış.
Avent kullandım ben. Memnun da kaldım. Bence sütün çoğalması bebegin emmesiyle oluyor. Siz yine de saat başı sağın.
Gaz ilacıda veriyorum ona. Memei hiç almadan ağzına koyduğum gibi cırlamaya başlıyo. Mamada onu yapmıyo.Memede durmak istememesi gazdan kaynaklanıyor. O aylarda ben de çok çektim.
Başından beri durmadı mememde.Sütüm geç geldi gelende zaten doyurucu olmadı.Mamaya geçincede memeden o akışkanlıkta gelmesini istedi. Gelmeyince ağlama krizlerine girdi.Az da olsa emiyodu gün içinde hepten bıraktı.
Canim ben cok erken ise baslamak zorunda kaldim bu yuzden biberonla sut vermek zorunda kaldım. Başta farklı bir marka biberonla vermistik kolaya alışınca benim de mememi reddetti. daha sonra araştırdım medela calma biberonla verdik sutu tekrar memeye geri döndü su an 17 aylik emziriyorum çok sukur. Sen de bi arastir istersen. Ben bu sut verme emzirme olayıyla çok cebellestim Allah yardimcin olsunBaşından beri durmadı mememde.Sütüm geç geldi gelende zaten doyurucu olmadı.Mamaya geçincede memeden o akışkanlıkta gelmesini istedi. Gelmeyince ağlama krizlerine girdi.Az da olsa emiyodu gün içinde hepten bıraktı.
60cc veriyorum 2 saatte bir.Ama öncesinde meme sonra mama veriyodum.Mama ne kadar veriyorsun? Benim de sütüm çok çok azdı. Acıkınca mecbur meme emer diye mamayı bir kere veriyordum, öğlen doysun da rahat uyusun, ben de dinlenebileyim diye. Zar zor 6 ay emzirdim ben de kavga kıyamet. Canını sıkma bazen olmayınca olmuyor.
60cc veriyorum 2 saatte bir.Ama öncesinde meme sonra mama veriyodum.
Her gün duş alıyorum sıcak suyla masaj yapıyorum. Direkt mememden emse sağmayacağım zaten ama üç gündür ağzına sokmamla çığlık çığlığa cırlaması bir oluyo. Sakinleştirip tekrar deniyorum ama yine aynı.Süt üretimi var ise, ister emzirin ister sağın süt her şekilde gelir ama şu bir gerçek en kaliteli marka pompayi da kullansaniz süt sağmak sütü zamanla azaltır. .Pompa memeyi tam anlamıyla bosaltamiyor bosaltamadigi için vücut demek ki süte ihtiyaç kalmadi diyip üretimi yavaşlatmaya başlıyor ve en sonunda süt çekiliyor .
Ama bebeğin emmesiyle memeler tamamen boşalıyor ya da cogu kısmı boşalıyor dolayısıyla süt üretiminde ona göre artmış oluyor .
Size tavsiyem sütünüz yoksa sağmakla uğraşmayın hem size hem memenize yazık.Bebeginiz emsin geldiği kadarini alir böylelikle aranızdaki bağı da koparmamis olursunuz
Son olarak memenize banyoda biraz sıcak su ile masaj yapmayı deneyin belki kanalları açar :)
Ben Philips avent manuel pompayi kullandım ise giderken yeterli miktarda süt çikmasinda yardımcı olmuştu
Her gün duş alıyorum sıcak suyla masaj yapıyorum. Direkt mememden emse sağmayacağım zaten ama üç gündür ağzına sokmamla çığlık çığlığa cırlaması bir oluyo. Sakinleştirip tekrar deniyorum ama yine aynı.
Hastane tipi pompalarda dediğiniz şekilde olmuyor. Hastane tipi pompalar memeyi tamamen boşaltıyor. Philips aventin elektrikli pompasini ben de kullandım dediğiniz gibi memeyi boşaltamiyordu ancak hastane tipi tamamını boşaltıyor.Süt üretimi var ise, ister emzirin ister sağın süt her şekilde gelir ama şu bir gerçek en kaliteli marka pompayi da kullansaniz süt sağmak sütü zamanla azaltır. .Pompa memeyi tam anlamıyla bosaltamiyor bosaltamadigi için vücut demek ki süte ihtiyaç kalmadi diyip üretimi yavaşlatmaya başlıyor ve en sonunda süt çekiliyor .
Ama bebeğin emmesiyle memeler tamamen boşalıyor ya da cogu kısmı boşalıyor dolayısıyla süt üretiminde ona göre artmış oluyor .
Size tavsiyem sütünüz yoksa sağmakla uğraşmayın hem size hem memenize yazık.Bebeginiz emsin geldiği kadarini alir böylelikle aranızdaki bağı da koparmamis olursunuz
Son olarak memenize banyoda biraz sıcak su ile masaj yapmayı deneyin belki kanalları açar :)
Ben Philips avent manuel pompayi kullandım ise giderken yeterli miktarda süt çikmasinda yardımcı olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?