göğüs pompası

BiYoLoGgG

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
23
20
88
Düzce
mrb kızlar yeni üye oldum sayılır. avent elektronik göğüs pompam var alalı bir gün oldu ama ben kullanmayı beceremiyorum galiba. ilgilenen olursa satabilirim

bende avent almayı düşünüyodum ama bi arkadaşım nuk u kullanmış çok memnun kalmış. çok kafam karıştı avent mi nuk mu ? kullananlar varsa cevap verebilir mi

bende avent almayı düşünüyodum ama bi arkadaşım nuk u kullanmış çok memnun kalmış. çok kafam karıştı avent mi nuk mu ? kullananlar varsa cevap verebilir mi
canım aventin ısıs IQ modelini kullanamadım, bi türlü süt çıkaramadım. ama yine aventin natural elektrikli göğüs pompasını aldım ondan çok memnunum

canım aventin ısıs IQ modelini kullanamadım, bi türlü süt çıkaramadım. ama yine aventin natural elektrikli göğüs pompasını aldım ondan çok memnunum
canım merhaba, aventin ısıs IQ modelini ablam da kullanamadı.benim daha önce kullandığım bir pompa vardı süt kanalarında tıkama yaptı hiç memnun kalmadım. bilmiyorum ki avent diyenlerde çok nuk al diyenlerde.kafam karıştı iyice :(

canım merhaba, aventin ısıs IQ modelini ablam da kullanamadı.benim daha önce kullandığım bir pompa vardı süt kanalarında tıkama yaptı hiç memnun kalmadım. bilmiyorum ki avent diyenlerde çok nuk al diyenlerde.kafam karıştı iyice :KK43:
kesinlikle astane tipi al mesela "spectra süt sağma makinasi"

Back
X