Göğüs pompası

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1g2s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1g2s

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
45
4
16
36
İyi akşamlar iki üç gün önce doğum yaptım sütümü pompa ile sağıp veriyorum ama hiç bi fikrim yok sağıp biberon da bekletip içiriyorum ama içireceğim zaman sütü ısıtmam gerekiyor mu soğuk mu vermeliyim bu arada tam sütüm gelmedi sarı olarak geliyor nasıl vermeliyim

Göğüslerine sıcak havlu koy, duşta sıcak su tut ki sütün insin iyice. Pompayla da çekmeye devam et. Ilık suyun içine koy biberonu ılınsın. Kalanını dolapta sakla mutlaka. Çenesi kuvvetli değildir onun insülin iğnesinin şırıngasıyla besle azar azar sarılığa çevirmesin. Allah hayırlarla büyütmeyi nasip etsin Can'ım.

merak etme 4.gün indi benimde sütüm sık sık sağ pompayla ki göğüslerin uyarılsın. bölece daha cabuk dolar. en güzeli hastane tipi olanlar pompalardı onlardan kiralayabilirsin.

Teşekkür ederim aynı gün içinde içiriyorum zaten sağıp iki üç saat sonra içiriyorum yinede dolaba koymam gerekiyo mu buarada

Teşekkür ederim aynı gün içinde içiriyorum zaten sağıp iki üç saat sonra içiriyorum yinede dolaba koymam gerekiyo mu buarada
buzdolabının normal kısmına koyabilirsin oda sıcaklıgında 3 saatti yani süt torbalarında öyle yazıyordu en azından

Bebegin ememiyor sanirim ama biberona alistirma derim.sonra hic emziremezsin.sagdigin sutu buzdolabina koymslisin vereceginde ise ici sicak su dolu bir kapa biraz bekletirsin oyle verirsin.tabi sicakligini kontrol et benim de sutum 4.gununde gelmisti sari sut bebege yeter simdilik

Teşekkür ederim dolaba koycağımı bilmiyordum sağıp odada bekletiyordum sonra içiriyorum inşallah bi zararı olmamıştır bebeğime

Back
X