Göğüs sancısından hamile olduğu anlayan varmı ??reglden 15 gün öncesinde hemde !

keriman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
46
0
36
İstanbul
kızlar benm adetime 11 gün kaldı ama 4-5 gün önce başlayan bi göğüs ağrım var resmen dokunamıoyrum şişler patlıyolar ve dokununca çook sertler... anlam veremedim yumurtlamdan olsa diycem ama normalde böyle bişey olmuyoki bu sefen niye olmş olsun diyorum.... beklemek çok zor geliyo... sizlere sormak istedim göğüslerden hamile kaldığını anlayan oldumu

bende şimdi bir konu okuyordum şans eseri orda bir arkadaş yazmış hamilelikte en önemli belirti göğüslerdeki fazla hassasiyettir diye :)

bende şimdi bir konu okuyordum şans eseri orda bir arkadaş yazmış hamilelikte en önemli belirti göğüslerdeki fazla hassasiyettir diye :)

ayyy gerçekten mi yaaa .... Allahım inşallah ya... ya umutlanmakla umutlanmamaya çalşmak arasında bi yerdeyim kafayı yiycem... inşallahh... sende mi gün sayıyorsun cnm

Canim ilk belirtiyi gogusler verir diyorlar: sizlayan ve sis gogusler... Bu acidan hamile olabilirsin. Onceki aylardan farkli birsey hissediyormussun.
Yalniz sunu da belirtmek istiyorum sana. Ben korunmayi biraktiktan sonra ilk ay yumurtlama sonrasi hemen baslayan sis gogusler, sizlama, agri hepsini yasadim. Kesin hamileyim dedim ama bu sizlama agri tam 13 devam edip, beklenen adet sabahi gecti ve adet oldum Ikinci ayimda da yine ayni sekilde yumurtlama gunu baslayan ve adete kadar devam eden sis goguslerim vardi. Yuz ustu yattigimda bile sizliyorlardi ve cok rahatsiz ediyorlardi ve yine adet oldum o ay. Bu da 3.ayim. Ayki sekilde gidiyor o yuzden ben goguslerimde belirtileri gebelik belirtisi olarak dusunmuyorum bu ay.
Seninki umarim hamileliktendir

Evet ben adet günümü beklemeden gidip betahcg baktırdım ve pozitif çıktı.Şu an 7 haftalık oldu:)Ve hala çok acıyorlar dokunamıyorum.

ilk geçen ay çok ağrıdılar regliye 10 gün kala
regl oldum ve gittim hormon tahlili yaptrdım
prolaktinimin yüksek olduğunu öğrendim
bu ay yine aynısı oldu
gittim yine baktırdım daha da yükselmiş
yani ben artık göğüs ağrısından gebeliği değil de prolaktinin yükselmiş olduğunu
yani o ay hamile kalamayacağımı anlıyorum

umarım sizinkisi hamilelik belirtisidir

bende 14 haftalık gebeyim, ilk belirti göğüslerden başladı, hatta herkes kendi kendine gelin güvey oluyorsun dedi ama hamişmişim meğerse...

hadi yaa demek aynı benm gibi olmş ama hamiş olmamşsınnn inşallah Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin bize... üzülüyorum artık 1.5 senedir deniyoruz rahim filmi çekldi hiç bi sorun yok çok şükür ... eşimde çok önemli olmuycak derecede varikosel çıktı yani dr bu değerlerle çocuğnz olur dedi...of bilemiyorum çok karışığımmm

Evet ben adet günümü beklemeden gidip betahcg baktırdım ve pozitif çıktı.Şu an 7 haftalık oldu:)Ve hala çok acıyorlar dokunamıyorum.

böyle hamişlerden duyunca da umutlanıoyurmm yine dee ne güzelll Allah bağışlasın, inşallah bnmkide bbeiştir eğer öyleyse hemen ilk haber sizlereee :))))

hadi ya demek prolaktin yüksek olmasından da kaynaklıyo olabilrr üüüdd b aklma gelmemştii bak bozuldm yaa ama ilk defa böyle bişey oluyo ... inşallah bizde hamile kalırız arkadaşım en kısa zamanda

bu arada arkadaşlar ben bişey duydum... şimdi çatlatma iğnesi vurulunca vücudumuza hcg hormonu yüklendiğinden hamileymişiz gibi tepki veriyormuş vücudumuz... ben çatlatma iğnesi vurulduğmda hamiş kalamadım o ay ama göğüslerim feci şişmişti dokunamıyordum.... karnımda ağrılar olmştu ... yani burdan yola çıkarak şunu diyebilirmiyiz. vücudumun verdiği tepkiyi o zmn anlamştım hani o yüzden kendimi biraz daha kaptırdm.... yani bu kadar karmaşık düşünmek istemiyorum ama bakalm hayırlısı inşallah hamileyimdir... ilk sizlerle paylaşıcam bu durumu inşallah... ve zaten yoksa bi daha ki ay aşılama yapılcak ...

ne güzeellll Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş cnm darısı başımaaaaa.... inşallah benimkide bebişitrr

Amin inşallah aklınıza kötü şeyler getirmeyin.Rahat olun illa olsun diye kendinizi kasmayın.Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah sağlıklı bebeklerimiz olsun.İyi haberlerini bekliyorum.

benim de bu şekilde ilk göğüslerim şişmişti. bi de kalbimin atışını daha kuvvetli hissetmeye başlamıştım ilk zamanlar. gece uyuyamıyordum o yüzden sabahları da tansiyonum düşük kalkıodum yataktan. hamilelik belirtisi olabilir. ama hayırlısı inş. olmaya da bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…