Göğüs silikon ameliyatı sonrası küçülme ?

benazraben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
16
6
41
3 gün önce göğüs silikon ameliyatı oldum 300 cc smooth round high profile yuvarlak silikon takıldı.

Şu anda göğüslerimi füze gibi hissediyorum ve sanki çok büyükler.
Doktorum ve asistanı zamanla biraz daha iner acele etme dediler ama içimde bir huzursuzluk var ameliyat olan arkadaşlardan görüş alabilirmiyim?

3 gün önce göğüs silikon ameliyatı oldum 300 cc smooth round high profile yuvarlak silikon takıldı.

Şu anda göğüslerimi füze gibi hissediyorum ve sanki çok büyükler.
Doktorum ve asistanı zamanla biraz daha iner acele etme dediler ama içimde bir huzursuzluk var ameliyat olan arkadaşlardan görüş alabilirmiyim?
Ben henuz olmadim fakat yakin zamanda olacagim onceden dokun var miydi ve 3 gun daha cok erken bunlari dusunmek icin cunku odemler var ameliyat sonrasi şişlikler normal yani.bence biraz daha beklemen zaten daha silikonlar yukarida yerine oturmasi icin zaman lazim bir kac ay sonra tam sekli belli olur....

dokum vardı. bir göğüsüm 70 bir göğüsüm 80 gibiydi. bu eşitsizlik nedeniyle ameliyata karar verdim.
ama erken belki dert etmemek için ama düşünmeden de edemiyorum.
baktıkça çok iri geliyolar Ameliyat öncesi dolgulu sudyenle giydiğim gömlekleri zor ilikler durumdayım.
bu konuda benzer sıkıntılar çeken var mı? küçülmesi yada yayılması nasıl ne kadar sürer acaba?

Ben de ayni dertten muzdaribim biraz irice olmus giyinikken salas giydigim icin siritmiyor ama ciplakken iri tamam seksi olmus ama incecik ve tahta gibi oldugum icin simdi alismak zor fuzemsi bi durum var su an insallah inecek ve yumusayacak diye dusunuyorum

Ben de ayni dertten muzdaribim biraz irice olmus giyinikken salas giydigim icin siritmiyor ama ciplakken iri tamam seksi olmus ama incecik ve tahta gibi oldugum icin simdi alismak zor fuzemsi bi durum var su an insallah inecek ve yumusayacak diye dusunuyorum
sizin ne kadar oldu yaptıralı ?
yaptırıpta boyutu zamanla küçülen varmı

17 gun oldu henuz fazla inmedi ama ilk gunler tam fuzeydi simdi fuzemsi diyebilirim :) 250 cc kondu kas zari alti biraz da meme dokum vardi avucumu dolduracak kadar iste simdi de buyuk geliyor gozume ama 2 3 aya iner insallah biraz

Oncelikle gecmis olsun..Goguslerinizdeki esitsizlik duzeldimi peki ayni boyuttalar mi ?

en çok merak ettiğim ilk yapıldığı ile 3 ay sonrası arası görüntü karşıaştırıldığında 3 ay sonra biraz küçülmüş olarak görebilecekmiyim

Her geçen gün biraz daha iyiye gidiyor. koltuk altlarındaki şişler gitti gibi. bu gün doktorum kontrolünü yaptı herşey çok akışında dedi merak etme dedi...

yüz üstü yatmaya başladıktan sonra istediklerinde olmaya başlayacak dedi...

zaman herşeyin ilacı ama bu süreç insana uzun geliyor.

ağrı durumun nasıl geçti bebeğim?

canım ilk gün çok kötüydü nerden oldum bu ameliyatı bile dercesine... 2.gün de çok zordu ama 3. günden sonra ağrı azalıyor ama hareketlerini kontrollü yapmalısın.
ilk 2 gün yatakdan doğrulurken bile desteğe ihtiyaç duyuyordum.

şu an 7. gün ağrı pek yok sadece kazak gibi üst giyip çıkarırken zorluk çekiyorum. oda bi kaç güne biter sanırım.

canım ilk gün çok kötüydü nerden oldum bu ameliyatı bile dercesine... 2.gün de çok zordu ama 3. günden sonra ağrı azalıyor ama hareketlerini kontrollü yapmalısın.
ilk 2 gün yatakdan doğrulurken bile desteğe ihtiyaç duyuyordum.

şu an 7. gün ağrı pek yok sadece kazak gibi üst giyip çıkarırken zorluk çekiyorum. oda bi kaç güne biter sanırım.

haddi bakalım inşş hayırlısı olsun sizin için

hiç korkma masaj yapmaya başladıktan sonra yumuşayacaklar. yumuşadıkça da şekil alacaklar.
bu arada smooth round ne demek ??

X