sanirim o dedigin pedler bu resimdekilerdendi.zaten bu pedler daha cok yara yapiyor ilk zamanlarda..yaraya yapisiyo..arkadaşlar benim 2 ablamda kulllandı bu kremden birisi faydasını gördü biri 2kutu bitirmesine rağmen fayda etmedi neler denedik neler halada devam ediyor önceden göğsünüzü hazırlayın ucunun çıkmasına özen gösterin şırınganın uç kısmnı kesip sanki ilaç çekiyor gibi göğsünüzün ucunu çekerseniz ucu güzel çıkıyor yani doğumda mutlaka bir göğüs ucu olsun :) yoksa bebek alamıyor haliyle göğüs yıpranıyor bir de o kremlerden düzenli kullanırsanız hazır oluyor.. ha birde biz nerede yanlış yapmışız hep ped kapatmıştık ablamın göğsüneki göya yumuşak olsunda rahat olsun diye ama kuru olması gerekiyormuş emzirdirkten sonra açıkta tutun ucu kurusun dedi kaç doktorda yani üzerini kapatmayınki kuru olsun böyle işte :)
lansinoh kullandım ve faydasını görmedim.bebeğin memeyi doğru emip emmediğine bağlıymış yaralar.ayrıca göğsünüz kurumadan kapatmayın.göğüs pedi kullanacaksanız chicco derim ben.en ufak bir ıslaklığı bile jelleştiriyo ve içine hapsediyo.ben 60 lı paketini aldım.çok memnun kalmıştım.diğer markalardan daha pahalı ama kesinlikle yara yapmıyo.
arkadaşlar benim 2 ablamda kulllandı bu kremden birisi faydasını gördü biri 2kutu bitirmesine rağmen fayda etmedi neler denedik neler halada devam ediyor önceden göğsünüzü hazırlayın ucunun çıkmasına özen gösterin şırınganın uç kısmnı kesip sanki ilaç çekiyor gibi göğsünüzün ucunu çekerseniz ucu güzel çıkıyor yani doğumda mutlaka bir göğüs ucu olsun :) yoksa bebek alamıyor haliyle göğüs yıpranıyor bir de o kremlerden düzenli kullanırsanız hazır oluyor.. ha birde biz nerede yanlış yapmışız hep ped kapatmıştık ablamın göğsüneki göya yumuşak olsunda rahat olsun diye ama kuru olması gerekiyormuş emzirdirkten sonra açıkta tutun ucu kurusun dedi kaç doktorda yani üzerini kapatmayınki kuru olsun böyle işte :)
Arkadaşlar gogus uclarıyla dogum oncesı boyle ugraşmak erken dogum sebebıymış benım gogus ucumun bırı ıce donuk doktoruma sordum napmam lazım dıye sakın bırsey yapma gogus ucu cıkartan aletlerden var ama onermıyorum erken doguma sebep oluyor hormonları uyarıyor erken gelıyor bebek dedı suanda bu kremı kullanmaya başla gogus ucun ıcın dogumdan hemen sonra kullanıcaksın dedı buda bılgınıze :)
Arkadaşlar gogus uclarıyla dogum oncesı boyle ugraşmak erken dogum sebebıymış benım gogus ucumun bırı ıce donuk doktoruma sordum napmam lazım dıye sakın bırsey yapma gogus ucu cıkartan aletlerden var ama onermıyorum erken doguma sebep oluyor hormonları uyarıyor erken gelıyor bebek dedı suanda bu kremı kullanmaya başla gogus ucun ıcın dogumdan hemen sonra kullanıcaksın dedı buda bılgınıze :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?