S selina26 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Eylül 2023 261 142 23 31 6 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi selina26 #1 Sütümü sağıyorum bebeğim küvözde, göğüs uçlarında beyazlık hiç geçmiyor normal bir şey mi
hayatisigimm Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Ocak 2015 696 690 303 6 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi selina26 #2 selina26 .!.: Sütümü sağıyorum bebeğim küvözde, göğüs uçlarında beyazlık hiç geçmiyor normal bir şey mi Genişletmek için tıkla... Süt kabarcığı olabilir mi şuan yaşadığım için dikkatimi çekti ama benimki açık renkte
selina26 .!.: Sütümü sağıyorum bebeğim küvözde, göğüs uçlarında beyazlık hiç geçmiyor normal bir şey mi Genişletmek için tıkla... Süt kabarcığı olabilir mi şuan yaşadığım için dikkatimi çekti ama benimki açık renkte
S selina26 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Eylül 2023 261 142 23 31 6 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi selina26 #3 hayatisigimm .!.: Süt kabarcığı olabilir mi şuan yaşadığım için dikkatimi çekti ama benimki açık renkte Genişletmek için tıkla... Kabarcık değil benimki düz beyazlık oluyor
hayatisigimm .!.: Süt kabarcığı olabilir mi şuan yaşadığım için dikkatimi çekti ama benimki açık renkte Genişletmek için tıkla... Kabarcık değil benimki düz beyazlık oluyor
T Thepatriot Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2022 2.595 2.220 83 40 6 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi selina26 #4 selina26 .!.: Sütümü sağıyorum bebeğim küvözde, göğüs uçlarında beyazlık hiç geçmiyor normal bir şey mi Genişletmek için tıkla... Sagdigin makinanın göğsüne koydugun aparatın meme ucuna uygun olanını al büyük ihtimal sıkıyor ve kan gitmesini engelliyor. Bastırınca içeri doğru meme ucunu normale dönüyor mu ?
selina26 .!.: Sütümü sağıyorum bebeğim küvözde, göğüs uçlarında beyazlık hiç geçmiyor normal bir şey mi Genişletmek için tıkla... Sagdigin makinanın göğsüne koydugun aparatın meme ucuna uygun olanını al büyük ihtimal sıkıyor ve kan gitmesini engelliyor. Bastırınca içeri doğru meme ucunu normale dönüyor mu ?