BOŞUNA MAMA VERMEYİN BENİMDE GÖGÜS UCUM YOKTU
1.5 AY KIZIMI SLİKON MEME UCUYLA EMZİRDİM NELER ÇEKTİK NELER AMA ÇOOK ŞÜKÜR SLİKON MEME UCU GÖGÜS UCUNU BÜYÜTÜYO VE BEBEGİN KAVRAMASINI SAGLIYO ÇOOK İŞE YARADI KIZIM 2 AYLIK OLUNCA TAMAMEN MEMEYİ KAVRAYABİLİYOR SİZEDE ÖNERİRİMM :teytey:
Ay canım ciddimisin benimde doğuma bir ay kaldı gögüs uçlarım yok ve bebeğim emmicek diye çok korkuyorum..bende bir slikon uçlardan alıyım hangi marka aldın canım hangisi iyi
canım ben silikon uç olarak önce chicconunkini aldım sonradan o kalın geldi bebedorun silikon ucunu aldık ağzından kayıyor ama idare ediyoruz,birebir göğüsüne göre bulursan çok iyi olur ben halaaaa bulamadım. bir de benim göğüslerden biri tıkandı çok ağrıyor ve ateş ,halsizlik yapıyor çıldırcam yakında bu emzirmek ne zor iş yaaa..yada ben çok şanssızımm:çok üzgünüm:
merhaba ben 2 hafta önce doğum yaptım ve doğumdan sonra göğüslerimin ucunun çıkık olmadığını farkettim ,bebeğim ememiyor silikon başlık aldım şimdi onunla zorluyorum resmen savaş halndeyiz göğüsüme uygun başlık bulamdım hepsi büyük geliyor ağzından kayıp duruyor o da sinirlenip emmiyor,sırf emsin diye kaşıkla süt kakalıyorum aradan,doymuyor arada mama veriyorum yada doyduğuna emin olmak için sütü pompayla sağıp veriyorum ve biberona alışmasından korkuyorum. bu sorunları yaşayanınız olmuştur sanırım sizler nasıl çözüm buldunuz zamanla düzelir mi dersiniz,bir de göğüs ucu düzeltici ürünler var onlardan kullananız var mı işe yarıyor mu?
merhaba ben 2 hafta önce doğum yaptım ve doğumdan sonra göğüslerimin ucunun çıkık olmadığını farkettim ,bebeğim ememiyor silikon başlık aldım şimdi onunla zorluyorum resmen savaş halndeyiz göğüsüme uygun başlık bulamdım hepsi büyük geliyor ağzından kayıp duruyor o da sinirlenip emmiyor,sırf emsin diye kaşıkla süt kakalıyorum aradan,doymuyor arada mama veriyorum yada doyduğuna emin olmak için sütü pompayla sağıp veriyorum ve biberona alışmasından korkuyorum. bu sorunları yaşayanınız olmuştur sanırım sizler nasıl çözüm buldunuz zamanla düzelir mi dersiniz,bir de göğüs ucu düzeltici ürünler var onlardan kullananız var mı işe yarıyor mu?
benimde ilk günlerde gögüs ucum hiç yoktu zavallı bebişim ememiyordu,silikon uç aldım oda büyük oluyodu iki çekmede yorulup uyurdu bitanem
sonra kayınvaldemle bi çözüm buldum mutlaka dene olacaktır,bu sitede bi arkadaşa daha önerdim uyguladı işe yaradı:)
sütünü önce sağ,sonra sen memeni bebegine verirken yanında bulunan biri kenardan bebeginin agzına sağdıgın sütü akıtsın bak bebişin nasıl yapışcak gögsüne:) bi iki emzirmede bunu yap göreceksin gögüs ucunda bebegin emdikten sonra çıkacak
canım benim göğüslerim içe doğru idi bebeğim ememiyordu açlıktan sürekli ağlıyordu silikon başlığı ağzına bile sürmedi bende günde sadece 2 kere 1 ölçek mama verdim sürekli emzirdim süt sağma makinası ile çektirdim ve bebeğim emmmeye başladı devam et inan bana zamanla emiyor bana hiçbir zaman emmmeyecek gibi gelmişti........sebat ettt inan bana emzirmek çoooooook güzelllll
sevcan elektrikli pompamı,yoksa manuel pompamı kullandın? inşallah görürsün cevabını bekliyorum.
merhabalar bşy sorcam size. ben 19 yaşında bekar bi kızım ve gögsümün bi ucu tamamen yok genel cerrahiye gittim bi sorun olmadığını söledi ultrasonda bşy çıkmadı cildiyeye gitmemi söledi cildiyeye gittim oda plastik cerrahide estetk ameliyat olmam gerektiğini söledi sizce ne yapmalıyım çok kafama takıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?