Göğüs ucu hassasiyeti şart mı ?

odrsn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
68
49
88
36
Arkadaşlar merhaba
Şunu çok merak ediyorum. Gebe olanlar yardımcı olabilir mi ? Belirti olarak göğüs ucu hassasiyeti şart mı ? Benim yumurtlamadan sonra geçmeyen göğüs hassasiyetim var ama ucu değil yani komple acıyor. Böyle olup ta gebe olduğunu öğrenen varmı ?

Bende hiç göğüs ucu hassasiyeti olmadı şu an 12. Haftaya giriyorum göğüs ağrısı bile bazı günler var bazı günler yok

Bende hiç göğüs ucu hassasiyeti olmadı şu an 12. Haftaya giriyorum göğüs ağrısı bile bazı günler var bazı günler yok
Aa sevindim ozaman yani göğüslerimi kontrol etmekten bi hal oluyorum kendi kendimi elleyip duruyorum resmen peki başka ne gibi erken belirti yaşadınız ?

Benimde ucu değil komple ağrıyo hatta ondan şüphelenip test yaptım pozitif çıktı

benimde göğüslerimde hassasiyet vardı komple sadece ucunda degil, günüm gelmeden. Bi hafta önce yaptıgımda negatifti 3 gün kala cift cizgi gördüm daha önce göğüs hassasiyetim hiç olmamıştı inşallah sizde gebesinizdir

İnşallah çok teşekkür ederim. Ama sankş bugün göğüslerimdeki ağrı hafifledi gibi. Adetime de 4-5 gün falan var. Hassasiyet Azalmaya başlayınca bi modum düşer gibi oldu

Herkeste ayni belirti olmazki bende hamileligimin 7 yada 8
Haftasinda basladi hassasiyet ama hic olmayanda var

Bende 5+4 oldum 3 haftalıkken öğrendim hala hiç göğüs ucu hassasiyeti yok sadce dokununca goguslerimin yanlarnda bı ağrı sızı dokunnca oda hissediliyor. Bende ilk belirti beyaz kuruyan akıntı çok fazla gaz hazımsızlık iştahsızlık baş ağrısı sürekli kasık ağrısıydı.

Canım benim göğüs ucu oldu ilk kez benim normelde heryeri ağrır adet öncesi ama böyle belirti yaşadım ben şuan yeni hamileyim paylaştım zaten birgün hamile kalırsam burda bende paylascam demiştim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…