Aa sevindim ozamanBende hiç göğüs ucu hassasiyeti olmadı şu an 12. Haftaya giriyorum göğüs ağrısı bile bazı günler var bazı günler yok
Benimde ucu değil komple ağrıyo hatta ondan şüphelenip test yaptım pozitif çıktıArkadaşlar merhaba
Şunu çok merak ediyorum. Gebe olanlar yardımcı olabilir mi ? Belirti olarak göğüs ucu hassasiyeti şart mı ? Benim yumurtlamadan sonra geçmeyen göğüs hassasiyetim var ama ucu değil yani komple acıyor. Böyle olup ta gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Ya çok sevindim , hayırlı olsun bebişinizBenimde ucu değil komple ağrıyo hatta ondan şüphelenip test yaptım pozitif çıktı
5 gün vardı benim yumurtlamadan tam 15 gün sonraYa çok sevindim , hayırlı olsun bebişinizadete nekadar kala yaptınız peki test ?
İnşallahbenimde göğüslerimde hassasiyet vardı komple sadece ucunda degil, günüm gelmeden. Bi hafta önce yaptıgımda negatifti 3 gün kala cift cizgi gördümdaha önce göğüs hassasiyetim hiç olmamıştı inşallah sizde gebesinizdir
Adete 5 kala yaptıysanız yumurtlamadan da 15 gün sonra ise siz erken mi yumurtladınız? Çünkü adete 14-15 gün falan kala yumurtlama oluyor ya genelde5 gün vardı benim yumurtlamadan tam 15 gün sonra
Herkeste ayni belirti olmazki bende hamileligimin 7 yada 8Arkadaşlar merhaba
Şunu çok merak ediyorum. Gebe olanlar yardımcı olabilir mi ? Belirti olarak göğüs ucu hassasiyeti şart mı ? Benim yumurtlamadan sonra geçmeyen göğüs hassasiyetim var ama ucu değil yani komple acıyor. Böyle olup ta gebe olduğunu öğrenen varmı ?
Haklısınız , sanırım kendimizi dinlememek lazım ama yapabilene bravo tabiHerkeste ayni belirti olmazki bende hamileligimin 7 yada 8
Haftasinda basladi hassasiyet ama hic olmayanda var
Peki normalde adet öncesi olur muydu göğüs hassasiyeti sizde ?Herkeste ayni belirti olmazki bende hamileligimin 7 yada 8
Haftasinda basladi hassasiyet ama hic olmayanda var
Bi ay oluyosa diger ay olmuyodu yani bende daha.cok bel agrisi kasik agrisi şeklindeydiPeki normalde adet öncesi olur muydu göğüs hassasiyeti sizde ?
Ben 32 33 günde bir adet oluyorumAdete 5 kala yaptıysanız yumurtlamadan da 15 gün sonra ise siz erken mi yumurtladınız? Çünkü adete 14-15 gün falan kala yumurtlama oluyor ya genelde
Canım benim göğüs ucu oldu ilk kez benim normelde heryeri ağrır adet öncesi ama böyle belirti yaşadım ben şuan yeni hamileyim paylaştım zaten birgün hamile kalırsam burda bende paylascam demiştim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..Arkadaşlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?