• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs ucu hassasiyeti

Erken gebelik testi al bence kaset testler ne yazık ki çok fazla doğru sonuç vermiyor awox veya predictor al freely de iyi bu arada
1 ocakta yaptigim awox tu bir tane vardı kullandım onu da hafta sonu girdi araya şimdi pazartesi gününü bekleyecegim hala regl olmazsam kan vereceğim

Arkadaşlar iyi akşamlar. Benim de sat 29 kasım. Gecikmenin 2. Günü test yaptım negatif 5 . Günü yani bu sabah test yaptım gene negatif. Adet geçilmesiyle başlayan ara ara adet olacakmış gibi bir ağrı gelip geçiyor. Göğüslere şişlik var ancak fazla da hassasiyet yok. Bir de bu gün akıntı başladı çok değil ama bazen tamam geldi diyorum gidiyorum bakıyorum gelen giden yok. Sizce pozitife dönme ihtimali varmı
canım ayni şeyleri yaşıyoruzbenim de bugün gecikme 4 ve negatif belirtim de sadece göğüs ağrısı ne gelen var ne giden

Ben salıya kadar beklemeyi düşünüyorum. Böylece gecikmenin 8. Gününe gelmiş olurum.
bende pazartesiye kadar bekleyeceğim benim de 6 gun olur, ben sadece 2 kez gecikme yasadim hsg den sonraki 2 ay ekimde 3 gun kasimda 4 gun onun dışında erken olurum gec olmam baksın ne olacak

1 ocak gecikmenin 2. günüydü bugün 4. günüm
Erken gebelik testlerinde doğru sonucu almamız için ilk idrar gerekli. Geç döllenmeyse de şuan negatif sonuç alırsınız ama kan testi iki türlü de en doğru sonucu vericektir

yok canim baska belirtim yok bel karin vs hicbirsey yok bugun bir iki kere karnimda batma oldu anlik o kadar baska bir belirtim yok, gogusumun tamaminda var hassasiyet canim gogus ucum da dokununca hafif sizliyor ama senin tarif ettigin gibi degil ama gogusumun tamamindaki hassasiyet fazlaydi bugun biraz azalma oldu ama sertlik ve agri hala var
Merhabalar adetim üç gecikti kabızlık var Akıntı var kasık ağrısı var göğüs hassasiyeti var ama akşam üstü akıntı ile açık renkli kan gibi bişey geldi devamı yok ama test için erken mi

Merhabalar adetim üç gecikti kabızlık var Akıntı var kasık ağrısı var göğüs hassasiyeti var ama akşam üstü akıntı ile açık renkli kan gibi bişey geldi devamı yok ama test için erken mi
Reglin 3 gün gecikmiş doğru marka gebelik testiyle sonuç öğrenebilirsin lekelenmen pembemsi miydi yoksa parlak kırmızı mıydı? Ve pıhtı vs var mıydı acaba?

Reglin 3 gün gecikmiş doğru marka gebelik testiyle sonuç öğrenebilirsin lekelenmen pembemsi miydi yoksa parlak kırmızı mıydı? Ve pıhtı vs var mıydı acaba?
Az önce yaptım ama çok silik bir çizgi var kuruma çizgisi mi acaba net değil lekelenmemde çok açıktı akıntı içindeydi devamı olmadı

Az önce yaptım ama çok silik bir çizgi var kuruma çizgisi mi acaba net değil lekelenmemde çok açıktı akıntı içindeydi devamı olmadı
Testlerde çok nadirdir kuruma çizgisi iki tane gebelik testinde Silik çizgi varsa gebelik ihtimaliniz çok yüksek dilerseniz kan tahlili verebilirsiniz hem zahmetsiz hemde doğru sonuç garantili

Erken gebelik testlerinde doğru sonucu almamız için ilk idrar gerekli. Geç döllenmeyse de şuan negatif sonuç alırsınız ama kan testi iki türlü de en doğru sonucu vericektir
teşekkürler sagolun ilk idrarla yaptım tahminimce dongum değişiyor olabilir 11 ay oldu benim hersey yasadim gec döllenmeyo gorunce merak ettim insallah vardir tabi ama icimde hic gebelik olduguna dair his yok bu ay da boyle bir dongum var demekki tesekkur ederim cevaplariniz için eger regl gelmezse pazartesi kan verecegim...

Testlerde çok nadirdir kuruma çizgisi iki tane gebelik testinde Silik çizgi varsa gebelik ihtimaliniz çok yüksek dilerseniz kan tahlili verebilirsiniz hem zahmetsiz hemde doğru sonuç garantili
Ama zor görünüyor ikinci çizgi

test icin gayet ideal bir zaman canim sabah ilk idrarla kanaman devam etmezse test yap erken gebelik olusa daha net cizgi gorursun eger varsa

teşekkürler sagolun ilk idrarla yaptım tahminimce dongum değişiyor olabilir 11 ay oldu benim hersey yasadim gec döllenmeyo gorunce merak ettim insallah vardir tabi ama icimde hic gebelik olduguna dair his yok bu ay da boyle bir dongum var demekki tesekkur ederim cevaplariniz için eger regl gelmezse pazartesi kan verecegim...
Herşey gönlünüzce olsun. Umarım hamilesinizdir güzel haberlerinizi almak ümidiyle

Ama zor görünüyor ikinci çizgi
sonuçta gözüküyor 😂 ben inanılmaz Silik bir çizgiyle öğrendim gebeliğimi. Sabah ilk idrarımla pozitif olan test gün içerisinde yeni yaptığım testlerde negatife dönüyordu 😂 o yüzden her zaman ilk idrarı savurum bence emin olmak için sabah ilk idrarınızla tekrarlayın oda Silik çıkarsa kan tahlili verin

Back
X