Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu da duymuştum, zeytinyağı da duydum başlasam iyi olacak zamanı geldiçevreden bir sürü şey duyuyorum.kremler kar etmiyor diyenler çoğunlukta. ayva çekirdeğini suda bekletip jel kıvamında olmasını sağlayarak sürüyormuşsun göğüs ucuna, iyi geliyor diyorlar.deneyeceğim.
denemekte fayda var yararı olursa ne ala olmazsa da yapacak birşey yok :)Cnm hamileligin son iki ayinda lansinohla lanolin karistirip bir kapta ole surun diyolar cok faydasi varmis hafif atlatiliyomus
Canım bence benüz başlama 36.haftada falan başla çünkü göğüs uçlarını uyarmak doğuma neden olabiliyormuş bu nedenle etrafımdaki herkes son zamanlarında başladı krem kullanmaya. Lansinoh en fazla tavsiye edilen krem içlerinde. Ben başlangıç olarak doğal yollar denemek istiyorum doğal zeytinyağı ya da kantaron yağı düşünüyorum. Bunlar kar etmezse kreme geçerim dedim bir de silikon meme ucu aldım göğüslerim yara olursa ya da göğüs ucum çıkmazsa en azından emzirebileyim diye.bunu da duymuştum, zeytinyağı da duydum başlasam iyi olacak zamanı geldi
evet bebeğin kavramasıyla alakalıymışGöğüs ucu yumuşaklığı tabiki önemli ancak doğru emzirmeyle bu acılı dönem daha kısa sürede geçiyor.. aklınızda bulunsun bebeğe sadece göğsünüzün ucunu vermeyin.. kararan kısmı bütünüyle bebeğin ağzına yerleştirip o şekilde emzirilirse hem anne açısından hemde bebeğin gaz sancısı açısından daha sağlıklı oluyor.. resim yüklendiyse bir fikir olabilir :)
yaaa, o zaman erken daha başlamayayım. Bende ilk etapta zeytinyağı düşünüyorum ama bakalımCanım bence benüz başlama 36.haftada falan başla çünkü göğüs uçlarını uyarmak doğuma neden olabiliyormuş bu nedenle etrafımdaki herkes son zamanlarında başladı krem kullanmaya. Lansinoh en fazla tavsiye edilen krem içlerinde. Ben başlangıç olarak doğal yollar denemek istiyorum doğal zeytinyağı ya da kantaron yağı düşünüyorum. Bunlar kar etmezse kreme geçerim dedim bir de silikon meme ucu aldım göğüslerim yara olursa ya da göğüs ucum çıkmazsa en azından emzirebileyim diye.
Zaten pimpirikli bir insanım o kremi silmezsem içim gider bebeğimi emzirirken en azından zeytinyağı ve kantaron yağı vücuda da faydalı diye silmem diyorum şimdilik ama zaman gösterecekyaaa, o zaman erken daha başlamayayım. Bende ilk etapta zeytinyağı düşünüyorum ama bakalım
Amin canım, sen tecrübe etmişsin umarım bir ddaha yaşamazsınIlk bebegimde gogus ucum hic yoktu ve bir iki gunde cok kotu oldu yara oldugu zmn ne sursen yaramiyo kizlar cunku iglesmeye firsat olmadan bir daha emziriyorusun sonunda goguslerim catladi ve kipkirmizi oldu sonunda dr gittim intihap kapmis antibiyotik kremler verdi kullanirken emzirmiyceksin dedi gunduz emziriyorum gece kremleri surup yatiyodum bebek yeterince ememmeyince sutum gitmeye basladi ve gitti toplasan 3 ay emzirebildim yani kizlar alacaksanız onlemi oncesine alin sonrasi cok zor oluyo ben simdi son iki ay basliycam krem surmeye cekmeyen bilemiyo bu aciyi allah yardimcimiz olsun
peki kaçıncı hafta da başlamam gerekli?Kizimda purelan kullandım gerçekten hayatımı kurtardı diyebilirim çünkü ilk günden kanamaya ve catlamaya başlamıştı.dogal hayvan yaglarından yapıldığı için temizlemeye gerek yok ve bebegin yutmasinda da sakınca yok.32. hafta çok erken ayrıca kullanıma başlamak için
Göğüsleri uyarmak erken doğum riski yaratıyor.ben ilk emzirmeden itibaren başlamıştımpeki kaçıncı hafta da başlamam gerekli?
tamam teşekkür ederimGöğüsleri uyarmak erken doğum riski yaratıyor.ben ilk emzirmeden itibaren başlamıştım