Doğuma Hazırlık göğüs ucu olamayanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
göğüs kalkanı göğüs ucunun daha belirgin bir şekilde ortaya çıkmasına ve üzerine sütyen veya atlet gelince kaybolmamasını sağlıyor.

resmine baktığında görmüşsündür ortasında bir delik var göğüs ucun o deliğe gelecek şekilde göğsüne yerleştiriyorsun. yapışmıyor göğsüne değen kısım yumumaş silikon olduğu için tam kavrıyor.

aslında toplam 6 parçadan oluşuyor. 2 delikli kapak 2 deliksiz kapak ve 2 silikon göğüsü kavrayan silikon yastıklar. delikli kapakları göğüs ucunun hava almasını istediğinde kullanıyorsun deliksiz ucu göğsünden gelen sütü toplama için kullanıyorsun. silikon yastıklar takılıp çıkarılıyor. durumuna hangisi uygunsa onu takıyorsun.

ben de emzirirken göğüslerimde dayanılmaz acı veren yaralar yaşadım. ilk yaralar oluştuğunda göğüskalkanını bilmiyordum. bunun yerine göğsüme sütyen baskı yapmasın diye çay süzgecinin sapını kırıp yerleştirmiştim. insanın tam eve bağlandığı günler ne yapacağını şaşırıyor insan acıyla. kendimce böyle bir çare bulmuştum. hamile iken de bu konuda uyaran olmamıştı. kesinlikle hamileliğin son günlerinde göğüs ucu olmayanların göğüs kalkanı ya da göğüs ucu çıkaran aleti kullanmalarını tavsiye ederim.

arkadaşlar 8 aylık hamileyim. hamile olmadan önce hatta 6. aya kadar göğüs uçlarım çok çıkıkken şimdi ikisi birden içeri kaçtı. cocuk rahat emer diye umutluydum ama bu durum düzelmedi hala. böyle bişey yaşayan var mı. sorun ne olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…