gogus ucu yaram gecmiyor,yardiimm!!

Saf zetinyagini kaynat,sogumaya birak.sonra pamukla sur gogsune.pamugu iyice yagla gogus uclarini kapat bu pamukla.bir sonraki emzirmeye kadar beklesin.temizlemene gerekde kalmiyor bebegin icin zarari olmaz.ayni islemi,bebeginin poposu pisik oluncada kullanabirsin.

Karabas otunu kaynat ve her emzirmeden sonra goguslerini o suyla yika bana sifa olmustu yaralar gecse bile catlaklar kolay kapanmadigi icin sizi olmustu ve aventin gogus kalkanini kulkanmistim tamamen agrilar bitene kadar tavsiye ederim
Allah sifa versin

Dogal bitkisel cozum !!!! Ayva cekirdegi. Mutlaka deneyin.

Bir kac tane ayva cekirdegini bir kac gun gul suyu icerisinde bekletin ve jele donusecektir. bunu gogus ucunuza surun. 1 haftada iyilestigine inanamiyacaksiniz.

Tavsiyelerin tamamini okumaya vaktim olmadi yazan oldumu bilmiuorum ama..Mutlaka tahin kullan:KK9:bildigimiz markette satilan tahinlerden ..Ben tesadufen buldum bu çozumu 1 gunde iyilestirdi...Umarim sana da faydasi olur

Sana cok harikabir ilac soylicem tamamen dogal hatta kendin bile yaparsin acayip ise yariyor ben dogum yapip eve geldigimde aciyordu hemen surdum bebek emcegi zaman ilik pamukla temizliyorsun hemen iki kere surdum ve hemen gecirdi bir daha yara olmadi olan yarada kabuk baglayip atti peki ne mi bu katran otuyagi

Merhaba iyi günler
aynı sorunu yaşıyorum ne yapacagimi sasirdim artık denemedigim şey kalmadı hangi doktora gittiyse yara olurda seninki baya ileri düzeyde dediler bebeğim emsede acıyor emmesede acıyor sağ gogusumun ucu yok oldu resmen onu hiç ememiyor yavrum bugün 32.gün hala aynı acıyı çekiyorum o.emdikce ben bagiriyorum oda korkuyorum almak istemiyor ağlıyor yoruluyor aç uyuyo kuzum dayanamıyorum o kadar çok krem kullandim geçmedi zeytinyagi ayva çekirdeği yaptım geçmedi Bebegimiz rahatça emziremedim hiç can sıkıntısına kendim hasta olcam diye korkuyorum :-(

ben Garmastan pomad kullandım çokta faydasını gördüm.
Ah ah garmastan lansinoh bella lanoline daha ne deri kremleri kullandım hala tık yok ayni sol gogusumde yariklar acayip derin sağ ise ucu yok oldu geçmiyor. Emziremiyorum canım sıkılıyor . Kayinvalidem yanimda sanki ne acı cektigimi gormezmis gibi başıma kakiyor emziremedigimi vel hasıl lohusalik doneminde hergun saatlerce ağlıyorum 34 .gün hala ayni canım çok yanıyor

Bi arkadaş kantaron yağı kullandığını ve iki günde iyileştiğini söylemişti.ben pek problem yaşamadım,basit çatlaklar olduğunda karbonatlı suyla siliyordum geçiyordu

Bi arkadaş kantaron yağı kullandığını ve iki günde iyileştiğini söylemişti.ben pek problem yaşamadım,basit çatlaklar olduğunda karbonatlı suyla siliyordum geçiyordu
karbonatlı su bende sürdüm de geçmedi bi kaç gündür emzirmiyorum sağıp öyle veriyorum mama veriyorum kapanmaya başladı bu sefer de gögüsümü almazsa diye korkuyorum

karbonatlı su bende sürdüm de geçmedi bi kaç gündür emzirmiyorum sağıp öyle veriyorum mama veriyorum kapanmaya başladı bu sefer de gögüsümü almazsa diye korkuyorum
Sağmak sütünüzü de azaltır.mümkün oldukça emzirmeye çalışın.inşaallah söylenen yöntemlerden biri işinize yarar

Back
X