- 29 Haziran 2013
- 1.068
- 493
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ah garmastan lansinoh bella lanoline daha ne deri kremleri kullandım hala tık yok ayni sol gogusumde yariklar acayip derin sağ ise ucu yok oldu geçmiyor. Emziremiyorum canım sıkılıyor . Kayinvalidem yanimda sanki ne acı cektigimi gormezmis gibi başıma kakiyor emziremedigimi vel hasıl lohusalik doneminde hergun saatlerce ağlıyorum 34 .gün hala ayni canım çok yanıyorben Garmastan pomad kullandım çokta faydasını gördüm.
karbonatlı su bende sürdüm de geçmedi bi kaç gündür emzirmiyorum sağıp öyle veriyorum mama veriyorum kapanmaya başladı bu sefer de gögüsümü almazsa diye korkuyorumBi arkadaş kantaron yağı kullandığını ve iki günde iyileştiğini söylemişti.ben pek problem yaşamadım,basit çatlaklar olduğunda karbonatlı suyla siliyordum geçiyordu
Sağmak sütünüzü de azaltır.mümkün oldukça emzirmeye çalışın.inşaallah söylenen yöntemlerden biri işinize yararkarbonatlı su bende sürdüm de geçmedi bi kaç gündür emzirmiyorum sağıp öyle veriyorum mama veriyorum kapanmaya başladı bu sefer de gögüsümü almazsa diye korkuyorum
Evet azaldi sutum. İnşallah bi an önce gecerde tamamen kesilmez. Allah razı olsun. Dua ileSağmak sütünüzü de azaltır.mümkün oldukça emzirmeye çalışın.inşaallah söylenen yöntemlerden biri işinize yarar