Gögüs ucu yarasi acilll.

aalesya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
594
373
103
31
Merhaba iyi gunler.
Kizlar artik dayanamiyorum dogum yapali bir ay oldu goguslerimin uclari mahvolmus durumda ne yaptiysam olmadi birini az cok iyilestirdim gibi ama digeri cok kotu damarlarima vuruyo acisi. bebege mama almamak icin zor tutuyorum kendimi acil bi onerisi olan var mi hangi krem ise yarar bephantol falan kullandim ama yok ise yaramiyo ya da yariyacak ama emince tekrar aciliyo kaniyo kucuk parca kopmus ucundan orasi sari sari akiyo cok zor bi durumdayim

Merhaba, bende 20 gün çektim o acıyı,artık kanamaya baslamıştı ve ağlayarak emziriyordum.Lansinoh,zeytinyağı,karbonatlı su,hindistan cevizi yağı kullandım ama geçmedi. Tavsiye üzerine OKSİZİNC BALIK YAĞLI %40 ÇİNKO krem kullandım. Ben gece yatarken sürdüm, gün içinde hava almasını sağladım.3 günde gecti.Ancak göğsünüzü emzirmeden önce yıkamak gerek.Fazlaca yoğun bir krem,çok çok az sürmek bile yetti. Şimdi aynı kremin bebek pişik kremini de bebeğime kullanıyorum.Her alt açmada sürmediğim halde daha hiç pişik olmadı bebeğim 7 aylık. Her iki kremide tavsiye ederim.

Cok saolun aczaneye sordurayim hemen gercekten cok zor bi durum bebegimde cok kuvvetli cektigi icin daha cok canm yaniyoo

Her emzirmeden sonra kendi sütünü sür uçlarına bi kaç güne iyileşiyor cnm.benimde kabuklu yara olmuştu hiçbir yağ krem fayda etmiyo.

Bana da sağlık ocağındaki hemşire tavsiye etti, tahinin üzerinde biriken yağı her emzirmeden sonra göğüs uçlarına sür. Emzirirken yıkamana da gerek kalmıyor. Ben faydasını gördüm.

bebek birkac gunlukken goguslerim catlamaya basladiginda denemek icin bir tarafa pisik kremi penaten, diger tarafa gogus kalkani kullanmistim. sorunsuz atlattim sureci

Back
X