gögüs ucu yarasi

canım sen hangi yöntemle iyileştirdin, bize de fikir olur..

canim ben sürmedik krem denemedik bir sey birakmamistim artik yaralar kaniyordu birak emzirmeyi kiyafetler dokundukca cok aciyordu bence iyilemesi icin ilk sart hava almasi bu yüzden evde yalniz olunca benbir tisörtümün gögüs uclarina gelen kisimlari kestim ve öyle dolastim evde :)))))biliyorum cok komik ama ne yapiyim sonra pompayla sagiyordum sagmadan önce ilik suyla yumusatiyordumki yaralar birden pompa cekmeye baslayinca tekrar acilmasin diye sagdiktan sonrada kendi sütümü sürüp kurutuyordum böyle iyilesti ama tam 4 hafta sonunda bebegi emzirebildim insallah siz karsilasmassiniz bu sorunla bence hastaneye yaninizda götürün yumusatici krem benim acemiligime geldi bilseydim öyle olacagini götürürdüm....a.s.

Lansinoh da Lanolin var, yani hayvansal urun ve dolayisiyla icinde insektisit dedigimiz parazit ilac atiklari var. Bu da ileriki donemlerde bebegin norolojik defektlerinin olmasina ihtimal kazandiriyor. Aman diyim icinde lanolin olan urunleri kullanmayin. Anavatani Amerika da bunlar coktan terkedilmisdurumda. Bizde ise iyi urunmus gibi lanse ediliyor . Anneler dikkat!

bella b adında bi ürün kullanıyorum.lanolin ve paraben içermiyor.çok memnunum.

ewet bendede olmustuu.yara hatta kan geldı gögsümden pompayla sütümü sagıyordum bı baktım resmen süt yerıne kan geldı..bu arada pompanın sütü azalttıgını ılk defa duyuyorm ne alaka ha bebek emmıs ha sen pompayla sütü cekmısın muhuim olan sutun gogsunden cıkması..yanı sut uretımı olsun dıye dıyorum.walla yaralarım gecene kadar pompa kullandım hıc sütüm azalmadı.bıde gögsune ıstedıgın kremı sür fayda etmez o zamanla gecıo gögüs ucu serlesıoo sonra acı macı kalımıo azcık dayann

kızlar enteresan birşey öğrendim bi arkadaşıma tavsiye etmişler doğuma giderken kuru soğan ve bıçak koymuş çantasına doğum yaptıktan hemen sonra soğanı kesip göğüs uçlarına koymuş 5 dak. beklettikten sonra güzelce silmiş bebeği öyle emzirmiş .ve inanın bir damlacık olsun ne yara ne ağrı sızı maş. bende şimdi öyle yapmayı düşünüyorum inş.
bebeğe kokar endişem vardı ama abla kesinlikle hiç bir sorun olmuyor dedi . :)

merhaba arkadaslar bu gün dogum yapali 15 gün oldu ama daha dogru düzgün bebegi emziremedim cünkü gögüs uclarim fena halde yara oldu sürmedik bir sey birakmadim kremler daha neler neler...veen sonunda sol gögsümde iltahaplanma olmus doktorum antibiyotik verdi simdi daha iyi sag gögsümü verebiliyorum ama sol tarafin henüz yarasi kapanmadi süt pompasiyla sütü cekip veriyorum ama duydumki süt pompasi sütü azaltiyormus caresizim emzirmekte istiyorum henüz daha cok kücük ara ara doymadigi icin mamada veriyorum ayni sorunla karsilasanlar varsa önerilerini bekliyorum lütfen!!:1no2:

canım bende çok çektim göğüs ucum kopacak dereceye geldi ama bi merhem çok işime yaradı medela purelan dene çok iyi geliyor...ve çocuk doktorum önermişti göğsün yaralı iken göğüs pedi kullanma onun yerine ince bez koy yara dahada çabuk geçiyor...

........................................................................

lansinoh ile geçti benim başka kremlerde denemiştim işe yaramadı birde bebeğime kokusu kötü geldi emmedi ama lansinoh iyi geldi. bu arada pompa ile sütü sağma sütü alylar sonra azaltıyor. yara iyleşmer süreci kısa bir süre birşey olmaz hem bebeğin emdikçe artar sütün merak etme. 4.5 ay sadece sağarak bebeğimi besledim benimki 1.5 aylıkken emmeyi bıraktı öyle süt hemen azalmaz

merhaba arkadaslar bu gün dogum yapali 15 gün oldu ama daha dogru düzgün bebegi emziremedim cünkü gögüs uclarim fena halde yara oldu sürmedik bir sey birakmadim kremler daha neler neler...veen sonunda sol gögsümde iltahaplanma olmus doktorum antibiyotik verdi simdi daha iyi sag gögsümü verebiliyorum ama sol tarafin henüz yarasi kapanmadi süt pompasiyla sütü cekip veriyorum ama duydumki süt pompasi sütü azaltiyormus caresizim emzirmekte istiyorum henüz daha cok kücük ara ara doymadigi icin mamada veriyorum ayni sorunla karsilasanlar varsa önerilerini bekliyorum lütfen!!:1no2:

........................................................................
gerçekten çok zor bir durum emzirirken yara olması ,ben 6 ay ağlayarak verdim ,6 ay iyileşmedi resmen psikolojim bozulmuştu o kadar çok doktora gittim o kadar çok ilaç ,karışım ve tavsiye denedim ki ama bence yaralar bir türlü geçmiyorsa çok acı çekilen durumdaysa işe yarayan tek krem BELOGENT KREM kortizonlu sanırım benimkini ondan başkası iyileştiremiyordu tabiki kullanmadan bir cildiye doktoruna danışılmalı bana veren doktora hala minettarım.sırf bu kremi yazmak için üye oldum belki bir anneye şifa olur diye çünkü ben gerçekten çok sorun yaşadım bu konuda bunu yaşayan annelere de tek tavsiyem lütfen geçeceğine inanın ve kendinizi eve kapatmayın ruhen rahatlatacak bir şeyler yapmaya çalışın ,meme ucu yarası gercekten çekmeyenin bilemeyeceği bir acı allah şifa versin tüm annelere

Back
X