birsey olmaz bebek bulur onu... olmadi sut pompasi ile sagar verirsin :)Kızlar benimm iki göğsümün uçları içinde yani içe dönük normal hali ucu dışarda durmuyor sadece emince çıkıyor ama biz bebek düşünüyoruz bebeğim emmeyi reddeder mi tutabilir mi? Yoksa doktora gidip görünmek gerekiyor mu hangi bölüm bakar birde? Yardımcı olan bilgisi olan var mı?
Tutar. Zatem emmesi gereken yer ucu değil, pembe bölge.Kızlar benimm iki göğsümün uçları içinde yani içe dönük normal hali ucu dışarda durmuyor sadece emince çıkıyor ama biz bebek düşünüyoruz bebeğim emmeyi reddeder mi tutabilir mi? Yoksa doktora gidip görünmek gerekiyor mu hangi bölüm bakar birde? Yardımcı olan bilgisi olan var mı?
Gerçekten mi kendimce sorun ediyordum. Bebek düşünüyorum ama önce bu konuyu mu halletsem diyeTutar. Zatem emmesi gereken yer ucu değil, pembe bölge.
Hiç sorun olmaz. Meme ucu çıkaran aparatlar var olmadı onlardan alır emzirme öncesi kullanırsınız.Gerçekten mi kendimce sorun ediyordum. Bebek düşünüyorum ama önce bu konuyu mu halletsem diyeteşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canımHiç sorun olmaz. Meme ucu çıkaran aparatlar var olmadı onlardan alır emzirme öncesi kullanırsınız.
Şu hesaba da bir göz atın isterseniz ön hazırlık olsun
Emzirme Danışmanı (@gebeanne) • Instagram photos and videos
Hamileyim benim de göğuslerimin ucu yok ilk zamanlar kafaya takiyordum ama zaten bebek emdikçe gögüs uçlari buyucek şu an zaten süt biriktiği icin hafiften uçları çatlamaya başladı yani zamanla çıkacak merak etmeyin Allah bizleri öyle güzel yaratmış ki makine gibi her sey yolunu buluyor Allah hayirli sağlikli evlatlatlar nasip etsinKızlar benimm iki göğsümün uçları içinde yani içe dönük normal hali ucu dışarda durmuyor sadece emince çıkıyor ama biz bebek düşünüyoruz bebeğim emmeyi reddeder mi tutabilir mi? Yoksa doktora gidip görünmek gerekiyor mu hangi bölüm bakar birde? Yardımcı olan bilgisi olan var mı?
O zaman kafamı bununla meşgul etmeyinHamileyim benim de göğuslerimin ucu yok ilk zamanlar kafaya takiyordum ama zaten bebek emdikçe gögüs uçlari buyucek şu an zaten süt biriktiği icin hafiften uçları çatlamaya başladı yani zamanla çıkacak merak etmeyin Allah bizleri öyle güzel yaratmış ki makine gibi her sey yolunu buluyor Allah hayirli sağlikli evlatlatlar nasip etsin
Amin insallah bence de meşgul etme canim artık aparatlar göğüs uçları var en kötu ihtimal süt pompası kullanirsın☺❤O zaman kafamı bununla meşgul etmeyinteşekkür ederim canım Amin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah
O günler hemen gelse keske ne kadarlk gebesinAmin insallah bence de meşgul etme canim artık aparatlar göğüs uçları var en kötu ihtimal süt pompası kullanirsın☺❤
Gelir insallah ben de bu günleri çok bekledim 15. haftaya girdik bugün ☺O günler hemen gelse keske ne kadarlk gebesin
Gebe kaldığınız zaman ilerleyen dönemde uç yapıyor kendisi merak etmeyinKızlar benimm iki göğsümün uçları içinde yani içe dönük normal hali ucu dışarda durmuyor sadece emince çıkıyor ama biz bebek düşünüyoruz bebeğim emmeyi reddeder mi tutabilir mi? Yoksa doktora gidip görünmek gerekiyor mu hangi bölüm bakar birde? Yardımcı olan bilgisi olan var mı?
Yalnız değilmişim içim rahatladıGebe kaldığınız zaman ilerleyen dönemde uç yapıyor kendisi merak etmeyinbenimde öyle şuan
Ne demek canım için rahat olsunYalnız değilmişim içim rahatladıay çok sağolun içimi rahatlattınz
Özele gelir misiniz acabaGelir insallah ben de bu günleri çok bekledim 15. haftaya girdik bugün ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?