Göğüs ucu

kubra2553

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
4.138
3.146
133
33
Arkadaşlar göğüs ucu kaşıntısı için yaptığınız birşey var mi? Heryerde krem yaziyor. Bende dusunce olarak acaba gülsuyu iyi gelir mi diye düşündüm. Deneyen var mı? Bu kaşıntılarr ahh .

Eklentiler

• IMG_5196.webp
    IMG_5196.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 40
Aynen Can'ım, bu bebeğini emzirdiğini Zaman çatlak olmasını önlüyor 5. Aydan itibaren kullanıyorsun geceleri sürüyorsun. Eğer çatlak olursa yine kullanabiliyorsun Bebek yıkamadan ağzına alabiliyor. Düzenli kullanırsan çatlak olmaz ama

Aynen Can'ım, bu bebeğini emzirdiğini Zaman çatlak olmasını önlüyor 5. Aydan itibaren kullanıyorsun geceleri sürüyorsun. Eğer çatlak olursa yine kullanabiliyorsun Bebek yıkamadan ağzına alabiliyor. Düzenli kullanırsan çatlak olmaz ama
Ayy ben daha 7. Haftadaym Aynıyız galiba bu krem hamilyken 5. Aydan sonra mı yoksa doğmdan sonra mı acaba?

Ayy ben daha 7. Haftadaym Aynıyız galiba bu krem hamilyken 5. Aydan sonra mı yoksa doğmdan sonra mı acaba?
Can'ım 5. Ayın bitiyor son üç ayında başlıyorsun kullanmaya. Bi tüp krem sana yere artar bile. Ben kızımda almıştım hala içinde Bi dolu var onu kullanan inşlh

Back
X