Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar göğüs ucu kaşıntısı için yaptığınız birşey var mi? Heryerde krem yaziyor. Bende dusunce olarak acaba gülsuyu iyi gelir mi diye düşündüm. Deneyen var mı? Bu kaşıntılarr ahh .
Aynen Can'ım, bu bebeğini emzirdiğini Zaman çatlak olmasını önlüyor 5. Aydan itibaren kullanıyorsun geceleri sürüyorsun. Eğer çatlak olursa yine kullanabiliyorsun Bebek yıkamadan ağzına alabiliyor. Düzenli kullanırsan çatlak olmaz ama
Aynen Can'ım, bu bebeğini emzirdiğini Zaman çatlak olmasını önlüyor 5. Aydan itibaren kullanıyorsun geceleri sürüyorsun. Eğer çatlak olursa yine kullanabiliyorsun Bebek yıkamadan ağzına alabiliyor. Düzenli kullanırsan çatlak olmaz ama
Can'ım 5. Ayın bitiyor son üç ayında başlıyorsun kullanmaya. Bi tüp krem sana yere artar bile. Ben kızımda almıştım hala içinde Bi dolu var onu kullanan inşlh
Can'ım 5. Ayın bitiyor son üç ayında başlıyorsun kullanmaya. Bi tüp krem sana yere artar bile. Ben kızımda almıştım hala içinde Bi dolu var onu kullanan inşlh