Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 20 gün önce doğum yaptım göğsünün yarası geçmiyor emzirirken ağlıyorum resmen önerisi olan var mı ne zaman geçer Krem kullandım bir işe yaramıyor maalesef
Merhaba öncelikle yaşayan bilir ki çok berbat bi acı, 2 ay böyle emzirmiştim. Size önerim garmestan pomat krem var onun dışında hiçbişey işe yaramıyor, emzirmeden önce yıkamanız gerekiyor ona dikkat edin. Gümüş kapak da arada kullandım ben ama kremle aynı anda sürülmüyor, kremi sürdükten sonra göğüs kalkanı kullanın ucu değmesin biyere.
Merhaba 20 gün önce doğum yaptım göğsünün yarası geçmiyor emzirirken ağlıyorum resmen önerisi olan var mı ne zaman geçer Krem kullandım bir işe yaramıyor maalesef
Emzirme pozisyonu hakkında bol bol video izleyin. İlk iş bebeği memeye kavramasini duzeltin. Çünkü bu acı ondan kaynakli. Sadece ucunu değil siyah bölgeyi mümkün olduğunca almali , alt Ve üst dudağı dışa dönük olmalı. Buna dikkat ettikden sonra gümüş kapak yada kalkan kullanin. Ve asla memenizi kuru kuru bebeğe vermeyin. Kendi sütünüzü sıkıp ovalayip verin. Hatta emzirme sonrasında sütünüz den sıkıp ovalayın öyle kurusun açık kalsın uçlarınız bir süre . Ben geceleri krem sürüp açık yatardim . 2 ay o acıyı çektim biliyorum bunlara dikkat edince kendiliğinden geçiyor . Emzirme işkence olmaktan çıkıp harika bir duyguya dönüşüyor.
Dört ay göğsünü boşaltmak için sağmış biri olarak en iyi yumuşatmayı hakiki zeytinyağını ocakta ısıtıp yağ soğuduğu zaman pamuk yardımıyla göğsüme sürmekte buldum. Denemediğim şey kalmadı. Son tahinin üstünde biriken yağ iyi geliyor dediler. Onu da denedim.
Tahin üstü yağı deneyin kuzenim ilk bebeğinde göğüs ucu kopmuştu emzirirken 2 gebeliğin sonlarına doğru tahin yagi denedi ve şuan 3 aylık bebeğini ilk gunden bu yana sorunsuz emziriyor
27 gündür ikiz bebek emziriyorum göğsüm boş kalmadı öyle düşünün başlarda sızladı falan ama yara olmadı . emzirmeden sütü sıkıp ucunu ıslatıp bebelere öyle veriyorum emzirme bittikten sonra da aynı şekilde sütümü sürüp 2-3 dk açık bırakıyorum öyle kuruyor sonra da
Lansınoh balmı sürüp strec film kapatıyorum