göğüs yarası ve mantar

nazlikizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
169
2
68
Bartın
merhaba arkadaşlar yardımlarınıza ıhtıyacım var ben 24 gun once dogum yaptım ve göğüs uçlarım cok yara oldu dun doktora gıttım ve doktor mantar olmus dedı cok acıyor canım yanıyor ne yapmam gerek herseyı denedım ama hıc faydası yok kızımda mamayı begenmedı yemek ıstemedı anne sutu emmek ıstıyor onun ıcınde hap kullanamıyorum hapsızda gecmıyormus baska yolu varmı basına boyle bısey gelen varmı yardımlarınızı beklıyorum....şimdiden tşk ederim....

canım bende yaşadım ama mantar olmadan tam 4 ay çektim çok kötüydü göğüslerimin durumu bir arkadaşımdan öneri aldım ayva çekirdeğini dövüp zeytin yağında beklettim 1 hafta sonra geçti tüm yaralarım kapandı iltihaplar gitti kanamalar durdu hep emzirdim hiç vazgeçmedim psikolojik yönden baya yıpranıyorsun ama bebeğin için değer benim tavsiyem bunu sür sürekli ama emzirmeden önce yıka, sonrasında yıka sür...inşallah ii gelir geçmiş olsun ve de hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz...

Ben de yaklaşık 2 ay çektim şimdi 6 aylık bebeğim. Göğüs pedini sık sık değiştir, meme ucunun kuru kalmasına özen göster ben bazı zamanlar göğüs pedimin göğüs ucuma gelen kısmına saf zeytin yağı sürüyordum, en azından yumuşak tutuyordu, dişini sıka sıka emzir,ben de sürekli ağlayarak emzirmiştim, bebek korkacak diye bağıramadığımdan topuğumu yere vuruyordum dudaklarımı ısırıp şuan o acıyı yaşar gibi oldum, Allah yardımcın olsun zor bir süreç fakat geçiyor.

Bende buyuk kizimda cok cektim ayni sekilde doktor antibiyotik mekhem verdi o gecirmisti ayva cekirdegi e vitamini falan fayda etmedi. Simdi ikinci dogumumu yaptim bunda tedbirimi aldim gogus kalkani var sert bisiy onu kullandim lasenoh melhemle gogsun ucu havada kaldigi icin hep yumusak kaliyo kesinlikle oneriyorum o agriyi yasamayan bilmez

canım benimki de çok kötüydü yarıktı hatta herşeyi denedim olmadı cilt doktoruna gittim trovogen merhem verdi 15 gün sabah akşam sürdüm 1 saat kalsa göğsünde yetiyor iyice temizliyosun emzirme öncesi ve sonunda inatla sürdüm ve gerçektende 12-13 günde falan geçti:) ohh beee

bende ağlaya ağlaya emziredim kızızmı 2 ay boyunca denemediğim yöntem kalmadı en sonunda germestan diye bir krem var antalya üniversitesinde prof önermiş di onla kurtuldum çok şükür.

Arkadaşım kesinlikle sabun sürme

Arkadaşım kesinlikle sabun sürme ve eczaneden yıkanması gerekmeyen bi krem var ondan kullan geçer umarım çeken bilir çok kötü bişey bende bir ay çektim bu şekilde kurtuldum bide devamlı başka yöntem deneme birinde istikrarlı ol geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…