Bebek Beslenmesi Göğüs Yarası

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cido0900

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
1
0
1
40
Arkadaslar yardima ihtiyacim var.Bebegim daha 1 aylık.Sag gogsum yara oldu emziremiyorum.sagmayi deniyorum ama canım agzima geliyor resmen süt de azaldi sol gogsumde sıkıntı yok ama bebegim onu emmek istemiyor zorla emziriyorum.Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum gogsume ayva cekirdegi surmeye basladim sutum gidecek diye çok korkuyorum

Lansinoh gogus ucu kremi kullanmayi dene. Bir de gogus kalkani. Gecer umarim biraz dayan. Emerken kanarsa kakasinda veya kusmugunda kan gorebilirsin korkma

Lansinoh gogus ucu kremi kullanmayi dene. Bir de gogus kalkani. Gecer umarim biraz dayan. Emerken kanarsa kakasinda veya kusmugunda kan gorebilirsin korkma
Bende aynı kremi önerecektim. Doğumdan itibaren kullandım göğüslerimde yara olmadı çok şükür. Hamilelik dönemim boyunca da kakao yağı sürmüştüm onun da faydası çok oldu.

Arkadaslar yardima ihtiyacim var.Bebegim daha 1 aylık.Sag gogsum yara oldu emziremiyorum.sagmayi deniyorum ama canım agzima geliyor resmen süt de azaldi sol gogsumde sıkıntı yok ama bebegim onu emmek istemiyor zorla emziriyorum.Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum gogsume ayva cekirdegi surmeye basladim sutum gidecek diye çok korkuyorum

bende aynı problemi yaşadım canım bu konuda mustela nursing diye bir krem var onu deneyebilirsin.internettede çok rahat bulabiliyorsun ben enson geçen ay almıştım mustelababy.com diye bir siteden fiyat dışarıya göre daha uygun geldi hatta. Umarım faydasını görürsün

Back
X