Göğüsler en önemli belirti mi?

brc1011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
2.967
1.132
63
Kızlar mrb, her ay yumurtlama döneminde göğüs siskinligi ve ağrısı başlar,adete 3-4gun kala iner.Hamilelik düşüneli ,teste gerek kalmadan hamile olmadıgımı göguslerimden anlıyorum. Göğüsleri yumurtlama döneminde hassaslasan ,adete 3-4gun kala geçen ve hamile olduğunu öğrenen var mı?

Ben hamileyim bu ay goguslerimde hic hassasiyet olmadı. Onceki aylarda cok aciyordu. Bugün regl gunum yeni uclari acimaya basladi.

Işte benim olup geçince umutsuz oluyorum.Tesekkur ederim ccevabınız icin.Saglıkla alın ins.kucagınıza bebeginizi:)

Benim adetime 10 gun kala goguslerim mutlaka hassaslasir dokundugumda agrirdi. Ama bu ay 10 gun kala hic bi agri falan hissetmedim adetime 4 5 gun kala uclari sismeye basladi cok fena sizlamaya basladi ben ordn anladim cunku dha once hic boyle bi durum yasamadim bu durum benide yaniltmadi hamile oldugumu ogrendim :)

Benim adetime 10 gun kala goguslerim mutlaka hassaslasir dokundugumda agrirdi. Ama bu ay 10 gun kala hic bi agri falan hissetmedim adetime 4 5 gun kala uclari sismeye basladi cok fena sizlamaya basladi ben ordn anladim cunku dha once hic boyle bi durum yasamadim bu durum benide yaniltmadi hamile oldugumu ogrendim :)
Göğüs ağrısının varken yok olması umutsuz durum o zaman:( Senin de bebeğin hayırlı olsun ins.canım.

Göğsüm hiç agrimadi. Ne başında ne şimdi. Hep Göğsüm ağrıtacak diye düşünmüştüm ama öyle olmadı. Hatta pek belirtim olmadı.

Göğsüm hiç agrimadi. Ne başında ne şimdi. Hep Göğsüm ağrıtacak diye düşünmüştüm ama öyle olmadı. Hatta pek belirtim olmadı.
Yumurtlama döneminde inanılmaz agrır hasssalasır benim. Ilk hamileligimde kitle oluşmuştu.Tekrar belirtiyi göğüslerde arıyorum ama yok maalesef

Back
X