Doğuma Hazırlık Göğüslerde degisim ve cinsiyet anketime katilin lütfen:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi gogsunuz büyüdü neyiniz oldu?

• Sol göğsüm büyüdü kızım oldu

OY: 5 22,7%
  • Sol gogsum büyüdü oğlum oldu

OY: 6 27,3%
  • Sağ göğsüm büyüdü kızım oldu

OY: 7 31,8%
  • Sağ göğsüm büyüdü oğlum oldu

OY: 4 18,2%

• Ankete Katılan
    22

Havalianne__

Havalı anne:)
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
6.106
3.358
373
Kızlar şöyle bisey okudum,annenin sol göğsü buyurse kız sağ büyürse erkek diyorlar.simdi kız ve erkek anne adaylarımıza soruyorum sizin hangisi büyüdü ve neyiniz oldu.

İlk hamileliğimde iki göğsümde büyüdü canım hemde öyle böyle değil doğuma yakın pazardan ucuz sütyenlerden aldım nasılsa bi daha giymicem diye:KK70: düşün yani ve oğlum oldu. Bu hamileliğimde de direk göğüslerim büyüdü. Sanırım bnm hamilelikler göğsüme çalışıyo:KK31:

İlk hamileliğimde iki göğsümde büyüdü canım hemde öyle böyle değil doğuma yakın pazardan ucuz sütyenlerden aldım nasılsa bi daha giymicem diye:KK70: düşün yani ve oğlum oldu. Bu hamileliğimde de direk göğüslerim büyüdü. Sanırım bnm hamilelikler göğsüme çalışıyo:KK31:

Yani cnm en çok hangisi dolgundu büyüktü,cinsiyetle alakası var mi merak ettim.

Bnm oğlumda 13+2 de bacak arasından pipi resmini vermişti. 10+1 de erkek demişti ama bende beklemiştim pipi resmi görene kdr. Nub çıkıntısı da çok belliydi bariz erkekmiş ama o zmnlar bilmiyodum bu teoriyi. Foto varsa 11-12 haftalık at istersen cnm bakalım bi

Bnm oğlumda 13+2 de bacak arasından pipi resmini vermişti. 10+1 de erkek demişti ama bende beklemiştim pipi resmi görene kdr. Nub çıkıntısı da çok belliydi bariz erkekmiş ama o zmnlar bilmiyodum bu teoriyi. Foto varsa 11-12 haftalık at istersen cnm bakalım bi

Cnm ben surda bi çıkıntı gördüm baksana.
P_20151012_164459_1.webp

12 haftalık cnm,boyunu hatırlamiyorum.
Hic göremiyor musun bi yakınlaştırıp bak bi.
Cnm tlf geniş ekran ztn ama o kırmızı yuvarlaktan bişey anlamadım. Kağıtta yazar crl diye bide orjinalini atsan. Bak bnm oğlumunkini koyayım 10+1 günlük ve çıkıntısı yukarı bakıyo çok net

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 168
Cnm tlf geniş ekran ztn ama o kırmızı yuvarlaktan bişey anlamadım. Kağıtta yazar crl diye bide orjinalini atsan. Bak bnm oğlumunkini koyayım 10+1 günlük ve çıkıntısı yukarı bakıyo çok net

Cnm o kırmızı yerin ortasına bakcan,ben sadece o bölgeyi çizdim.

Eki Görüntüle 1672721
Orjinali bu cnm,kasımin 13u kontrol konyadayim.
Bu fotoda nub gözükmüyo cnm benim yüklediğime bak farkı anlarsın. İstanbul veya bursada olsaydın cinsiyet için kesin söyleyebilicek dr önerirdim sana. 13 kasıma daha varmış bence bekleme o kdr ultrason cihazı iyi olan bi dr a git haftaya belli olur. İnş gönlünden geçen olur canım dua edicem senin için

Cnm bak ok işaretiyle işaretledim çıkıntı var küçük olduğundan secilmiyor,işaretin ucuna bak
P_20151012_164459_2.webp

Bu fotoda nub gözükmüyo cnm benim yüklediğime bak farkı anlarsın. İstanbul veya bursada olsaydın cinsiyet için kesin söyleyebilicek dr önerirdim sana. 13 kasıma daha varmış bence bekleme o kdr ultrason cihazı iyi olan bi dr a git haftaya belli olur. İnş gönlünden geçen olur canım dua edicem senin için

Saol cnm,catlicam meraktan.nub çekmemiş mi doktor,bide bebeğim oturur gibi duruyor ondan da gözükmüyor olabilir mi.

Saol cnm,catlicam meraktan.nub çekmemiş mi doktor,bide bebeğim oturur gibi duruyor ondan da gözükmüyor olabilir mi.
Evet cnm kesinlikle nub gözükmüyo burda bacaklar havada gibi çıkmış. O açıyı yakalayamamış dr. Başka bi doktora gitsen söyler bence artık

Ankete baktımda demekki bünyeden bünyeye değişiyor,kiminin sol göğsü büyümüş oğlu olmuş kiminin sağ göğsü büyümüş yine oğlu olmuş:KK53:

Back
X