Doğuma Hazırlık Göğüslerde degisim ve cinsiyet anketime katilin lütfen:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi gogsunuz büyüdü neyiniz oldu?

• Sol göğsüm büyüdü kızım oldu

OY: 5 22,7%
  • Sol gogsum büyüdü oğlum oldu

OY: 6 27,3%
  • Sağ göğsüm büyüdü kızım oldu

OY: 7 31,8%
  • Sağ göğsüm büyüdü oğlum oldu

OY: 4 18,2%

• Ankete Katılan
    22
Senin sagmi sol mu daha dolgundu benim simdiden sol dolgun sanki

Cnm ben ilk kızımı en çok sol göğsümle emzirmiştim,öyle olunca o biraz büyüdü ve sarktı sağa göre.ama öyle çok aşırı belirgin değil,sonra diğer hamileliklerde göğüs buyumuye başlayınca sol biraz fazla büyük gibi oldu yine öyle.hamile olmadan oncede sol sağa göre biraz büyüktü.

Ah Havalianne__ Havalianne__ bütün belirtiler kız ultrasonda erkek.allah gönlümüze göre versin inşallah.sol göğsüm büyüdü şu idrar testin soldan aktı.yumurtam solda idi.şimdi bebeğimi solda taşıyorum.diğer topikte de sen kız diye yorumlamıştın.hakkımızda hayırlısı olsun. Doğumunda yaklaşmış.allah kolaylıkla sağlıkla bebeğine kavuştursun.

Ah Havalianne__ Havalianne__ bütün belirtiler kız ultrasonda erkek.allah gönlümüze göre versin inşallah.sol göğsüm büyüdü şu idrar testin soldan aktı.yumurtam solda idi.şimdi bebeğimi solda taşıyorum.diğer topikte de sen kız diye yorumlamıştın.hakkımızda hayırlısı olsun. Doğumunda yaklaşmış.allah kolaylıkla sağlıkla bebeğine kavuştursun.
Benimde seninle aynı soldan yumurtladım. İdrar soldan aktı. Plasenta sol yerleskeli, razı teorisi kese konumu hepsi kiz, sol göğsüm büyüdü ama ikinci oğlan geliyor :(
Bu arada Havalianne__ Havalianne__ doğum yaptı canım. Sağlıklı bir kızı oldu.

Benimde seninle aynı soldan yumurtladım. İdrar soldan aktı. Plasenta sol yerleskeli, razı teorisi kese konumu hepsi kiz, sol göğsüm büyüdü ama ikinci oğlan geliyor :KK43:
Bu arada Havalianne__ Havalianne__ doğum yaptı canım. Sağlıklı bir kızı oldu.
Aaa ne güzel kavuşmuş yavrusuna.yanılmamış ultrason.olsun kızzzz masraftan kurtardı oğluşlar bizi.hem o ne öyle heryer pespembe.etekler elbiseler,anneyle takım giyinmeler hiç sevmem:KK14:

Bnm oğlumda 13+2 de bacak arasından pipi resmini vermişti. 10+1 de erkek demişti ama bende beklemiştim pipi resmi görene kdr. Nub çıkıntısı da çok belliydi bariz erkekmiş ama o zmnlar bilmiyodum bu teoriyi. Foto varsa 11-12 haftalık at istersen cnm bakalım bi
1000061272.webp
7 haftalık karından banada bakar mısınız

Back
X