merhaba arkadaşlar adetime 3-4 gün var ve 2gündür falan gögüs uçları özellikle buz gibi.agrı yok gögüslerimde ve hafif sızlıyolar sadece.ama çok ilginçtirki ne gece ne gündüz gögüs uçlarım ısınmıyor.sıcak ortamlarda dahi.bu belirtiyi yaşayan yada yaşamış olan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.
ben canım aynen öyleyim gögüs uçlarım hemen çıkıyor odadan wc ye gideyim hemen bide oda sıcak üşüyorum şaşırıyorum kendime ama bi tuhaf lık var dedim test yaptım hamileyim onunla ilgilimi ama bilmiyorum canım
ben canım aynen öyleyim gögüs uçlarım hemen çıkıyor odadan wc ye gideyim hemen bide oda sıcak üşüyorum şaşırıyorum kendime ama bi tuhaf lık var dedim test yaptım hamileyim onunla ilgilimi ama bilmiyorum canım
ay canım çok sağol inşallah ilgisi vardır bende hamileyimdir.sen ne zaman farketmiştin hamileliğini öğrenmeden önce göğüslerindeki soğukluğu.gögüs uçlarım buz gibi her daim 2 gündür.
canım 1 hafta 10 gündür böyle çarşamba gecesi test yaptım ama üşüyorum hep dediğim gibi ilgisi varmıdır gebelikle bilmiyorum inşallah vardırda sende hamilesindir:))))))))
canım 1 hafta 10 gündür böyle çarşamba gecesi test yaptım ama üşüyorum hep dediğim gibi ilgisi varmıdır gebelikle bilmiyorum inşallah vardırda sende hamilesindir:))))))))