göğüslerdeki ağrı???

masal_prensesi2011

meleğim hoigeldin dünyama
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
428
4
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar;

göğüslerimde ağrı daha çok sızlama oluyor... hele kızım emerken acıya dönüşüyor.. sizce neden olabilir, ne yapsam bu sorunu giderebilirim???

tabi şunuda eklemek lazım her zaman olmuyor

merhaba arkadaşlar;

göğüslerimde ağrı daha çok sızlama oluyor... hele kızım emerken acıya dönüşüyor.. sizce neden olabilir, ne yapsam bu sorunu giderebilirim???

tabi şunuda eklemek lazım her zaman olmuyor

süt oluşuyo ondandır ağrın göğsündeki sütleri boşaltınca azaltınca ağrın geçer.emzir bol bol..normal yani sıkma canını:44:

benim de aynı canım sanırım şuan vücudumuzun en uyanık bölgesi göğüsler de ondan oluyo..
üşüdüğüm de falan aman yarabbi nasıl bir sızlama canım meme uçlarında sanki.. oğluşum emmeye başladığında canım epey yanıyo ama emdikçe azalıyo acı. zamanla geçecekmiş öyle diyo tecrübeli anneler..

benim de aynı canım sanırım şuan vücudumuzun en uyanık bölgesi göğüsler de ondan oluyo..
üşüdüğüm de falan aman yarabbi nasıl bir sızlama canım meme uçlarında sanki.. oğluşum emmeye başladığında canım epey yanıyo ama emdikçe azalıyo acı. zamanla geçecekmiş öyle diyo tecrübeli anneler..

ben ağrım çok olunca sağıyorum acaba doğru yapıyomuyum???

Ağrı göğsün aşırı doluluğundan oluyor. İnce ağrı ise süt oluşurken.
İlk zamanlar yara oldu benim iki göğsümde ama ağlayarak emzirdim. Kalanı elle sağıp küçük biberonla verdim.
Sağma makinesini birdefa kullandım bütün kanallar temizlensin diye.

Şimdi de süt birikmeye zaman kalmıyor.

Back
X