siratuu Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2012 275 0 26 Ankara 27 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi siratuu #1 sizede oluyormu gögsümün icine diken batıyor hatta bazen igne batıyo normalmi bu ne kadar sürerki bayabi acıyor :26:
sizede oluyormu gögsümün icine diken batıyor hatta bazen igne batıyo normalmi bu ne kadar sürerki bayabi acıyor :26:
isilayy Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2011 1.751 7 108 İstanbul 27 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi siratuu #2 2 gündür göğüs arasındaki düzlükte batıyor iğne gibi uyuz etti benide
A asli Guru Pro Üye 17 Temmuz 2011 17.858 3.527 448 27 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi siratuu #3 hiç olmadı, normal de görunmedi, doktora gıtsen...
siratuu Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2012 275 0 26 Ankara 27 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi siratuu #4 asli85 .!.: hiç olmadı, normal de görunmedi, doktora gıtsen... Genişletmek için tıkla... kayınvalidemler süt gelecek normal diyor sizce anormalmi yani
asli85 .!.: hiç olmadı, normal de görunmedi, doktora gıtsen... Genişletmek için tıkla... kayınvalidemler süt gelecek normal diyor sizce anormalmi yani
A asli Guru Pro Üye 17 Temmuz 2011 17.858 3.527 448 27 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi siratuu #5 ben bekarım. bebekli misin. annem süt gelecegı zaman göğüs sızlar dedi , ama senınle aynısı mı bilmem.
ben bekarım. bebekli misin. annem süt gelecegı zaman göğüs sızlar dedi , ama senınle aynısı mı bilmem.
siratuu Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2012 275 0 26 Ankara 27 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi siratuu #6 asli85 .!.: ben bekarım. bebekli misin. annem süt gelecegı zaman göğüs sızlar dedi , ama senınle aynısı mı bilmem. Genişletmek için tıkla... evet bebekliyim ama sızlama degilde direk batıyor kasıklarımda oluyodu ona alıstım ama bu direk batıyor rahatsız oluyorum kansermı oldumki diyorum
asli85 .!.: ben bekarım. bebekli misin. annem süt gelecegı zaman göğüs sızlar dedi , ama senınle aynısı mı bilmem. Genişletmek için tıkla... evet bebekliyim ama sızlama degilde direk batıyor kasıklarımda oluyodu ona alıstım ama bu direk batıyor rahatsız oluyorum kansermı oldumki diyorum
A asli Guru Pro Üye 17 Temmuz 2011 17.858 3.527 448 27 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi siratuu #7 siratuu .!.: evet bebekliyim ama sızlama degilde direk batıyor kasıklarımda oluyodu ona alıstım ama bu direk batıyor rahatsız oluyorum kansermı oldumki diyorum Genişletmek için tıkla... Aman Allah korusun canım. Mamografi testi yaptırsan keşke...
siratuu .!.: evet bebekliyim ama sızlama degilde direk batıyor kasıklarımda oluyodu ona alıstım ama bu direk batıyor rahatsız oluyorum kansermı oldumki diyorum Genişletmek için tıkla... Aman Allah korusun canım. Mamografi testi yaptırsan keşke...
A asli Guru Pro Üye 17 Temmuz 2011 17.858 3.527 448 27 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi siratuu #8 siratuu .!.: evet bebekliyim ama sızlama degilde direk batıyor kasıklarımda oluyodu ona alıstım ama bu direk batıyor rahatsız oluyorum kansermı oldumki diyorum Genişletmek için tıkla... Aman Allah korusun canım. Mamografi testi yaptırsan keşke...
siratuu .!.: evet bebekliyim ama sızlama degilde direk batıyor kasıklarımda oluyodu ona alıstım ama bu direk batıyor rahatsız oluyorum kansermı oldumki diyorum Genişletmek için tıkla... Aman Allah korusun canım. Mamografi testi yaptırsan keşke...
A asli Guru Pro Üye 17 Temmuz 2011 17.858 3.527 448 27 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi siratuu #9 siratuu .!.: evet bebekliyim ama sızlama degilde direk batıyor kasıklarımda oluyodu ona alıstım ama bu direk batıyor rahatsız oluyorum kansermı oldumki diyorum Genişletmek için tıkla... Aman Allah korusun canım. Mamografi testi yaptırsan keşke...
siratuu Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2012 275 0 26 Ankara 28 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi siratuu #10 cevap veren kimse yokmu?
siratuu Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2012 275 0 26 Ankara 29 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi siratuu #11 siratuu .!.: cevap veren kimse yokmu? Genişletmek için tıkla... ........................................
siratuu .!.: cevap veren kimse yokmu? Genişletmek için tıkla... ........................................