Göğüslerim çok gergin ve acıyor neden olabilir?

senesittirhuzur

Mustafa Kemal ATATÜRK
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
984
557
123
merhaba kızlar bu son günlerde göğüslerim de bir gerginlik bir acı aldı gidiyor başını. özellikle gece üstüne yatınca çok rahatsız olmaya başladım. adet dönemimde değil. hiç böyle olmazdı. silikon yaptırmış gibiyim anlamadım sebebini. 24 yaşındayım evli de değilim çocuk falan da yok yani sebebi ne olabilir ki? küçük kardeşim kucağıma otururken yanlışlıkla eli falan değdiğinde çok canım yanıyor. anlamadım niye böyle oldu :44:

merhaba kızlar bu son günlerde göğüslerim de bir gerginlik bir acı aldı gidiyor başını. özellikle gece üstüne yatınca çok rahatsız olmaya başladım. adet dönemimde değil. hiç böyle olmazdı. silikon yaptırmış gibiyim anlamadım sebebini. 24 yaşındayım evli de değilim çocuk falan da yok yani sebebi ne olabilir ki? küçük kardeşim kucağıma otururken yanlışlıkla eli falan değdiğinde çok canım yanıyor. anlamadım niye böyle oldu :44:
Cnm belki ovulasyon donemindir.ovulasyon testi ile kont edebilirsiniz belki yumurtlama donemindesiniz

Cnm belki ovulasyon donemindir.ovulasyon testi ile kont edebilirsiniz belki yumurtlama donemindesiniz

bilmiyorum canım daha önce hiç böyle olmadığı için ben de anlamadım. olabilir belki ama genelde adetin 2 gün öncesinde falan ağrırdı onun dışında hiç ağrımadığı için ben de şaşırdım açıkçası geçmek bilmedi bir türlü. ovulasyon döneminde böyle olmuyordu yani :/ taş gibi derler ya aynen o durumdayım :)

Süt geliyor mu peki

Yada adet düzensizliğiniz var mı

Belkı prolaktin hormonu yükselmiştir

Doktora gıdıp bır kan testı yaptırabılırsınız

Umarım cıddı bısey degıldır

Gecmıs olsun

teşekkür ederim canım. süt gelmiyor. ama adet düzensizliğim var evet. her yıl genel kontrolümü olurum önlem amaçlı. 3 ay önce de gittim doktor düzensizlik için normal dedi. her insanda oluyor falan dedi bir sıkıntı da çıkmadı ama böyle devam ederse kpss den sonra gidip bir tahlil yaptırırım kafama takıldı.

bazen adet dönemi olmasa bile bazen bende de ağrı yapıyor we tüm değerlerim normaldir bişeyimde yoktur... her zaman olmaz ama bazen adetten 2 hfta önce başlar benm ağrılarım bazende hiç ağrımaz..

farkında değilsin belki ama adet dönemn yaklaşöıştır..

belki de bi kas ağrısı olabilir yanlış yatma şeklinden olabilri , bi hazımsızlık yaşıyor da olabilirsin huzursuz bağırsak sendromu da geçirebilirsin bi ağrı kesici iç bişey değildir....

doğumdan önce adet olacağım zaman öyle olurdu..taş gıbı,kolum değse canım yanardı..

Son düzenleme:
Adet düzensizliğinden olabilir, zaman zaman bana da oluyor..

bazen adet dönemi olmasa bile bazen bende de ağrı yapıyor we tüm değerlerim normaldir bişeyimde yoktur... her zaman olmaz ama bazen adetten 2 hfta önce başlar benm ağrılarım bazende hiç ağrımaz..

farkında değilsin belki ama adet dönemn yaklaşöıştır..

belki de bi kas ağrısı olabilir yanlış yatma şeklinden olabilri , bi hazımsızlık yaşıyor da olabilirsin huzursuz bağırsak sendromu da geçirebilirsin bi ağrı kesici iç bişey değildir....

margarikotin; evet dediğin gibi olabilir adet düzensizliğinden çektiğimi hiçbir şeyden çekmedim. 4 sene önce de yumurtalık kisti aldırdım. kadın olmak sıkıntı yahu :120:

masal2014; canım adet dönemim olduğunda hissediyorum kasıklarım gayet rahat şu an. bilemedim ki :/ hazımsızlık vs de yok. kpss stresi göğüslere yansıdı galiba :27:

devam ederse soluğu doktorda alırım artık ne yapayım alıştık doktorsuz olmuyor :37:

Göğüslerin normal boyuttan büyük ise, fibrokist denen içi su dolu bezeler olabilir problem.
Adaçayı veya yeşilçay içiyor musun?
Bunlar östrojen hormonunu tetiklediği için göğüslerde böyle bir beze sıkıntısı olabiliyormuş.
Ve de emzirmeden de tamamen yok olmuyorlar.
Hayıt otu satılıyor aktarlarda onu düzenli kullanırsan kısa zaman içinde bu ağrın dinecektir.
Doktora da gitsen sana hayıt oku ilacı verecek zaten.
Doğalını kullanmak daha iyi.:34:

Göğüslerin normal boyuttan büyük ise, fibrokist denen içi su dolu bezeler olabilir problem.
Adaçayı veya yeşilçay içiyor musun?
Bunlar östrojen hormonunu tetiklediği için göğüslerde böyle bir beze sıkıntısı olabiliyormuş.
Ve de emzirmeden de tamamen yok olmuyorlar.
Hayıt otu satılıyor aktarlarda onu düzenli kullanırsan kısa zaman içinde bu ağrın dinecektir.
Doktora da gitsen sana hayıt oku ilacı verecek zaten.
Doğalını kullanmak daha iyi.:34:

göğüslerim normalden çok büyük değil sadece gergin duruyor. adaçayı yeşilçay falan sevmem :/ ağrılar gitsin diye hemen evlenip çocuk mu yapsam emzirince geçiyormuş madem :P :27:
ağrılar devam ederse hayıt otunu denerim madem çok sağ ol ilgin için :34:

Son düzenleme:
normalden büyük değil canım 85 diyeyim sen anla:) adaçayı yeşilçay falan sevmem :/ ağrılar gitsin diye hemen evlenip çocuk mu yapsam emzirince geçiyormuş madem :P :27:
ağrılar devam ederse hayıt otunu denerim madem çok sağ ol ilgin için :34:

Anladım küçük değiller ama istediğim yanıt buydu :34:
Genelde bu çaylar tetikliyormuş tabii illa olacak diye kaide yok.
Göğsüne kendi kendine kontrol yap derim.
Elinin altında oynayan kesecikler varsa büyük ihtimal fibrokist onlar.
Korkacak bişey yok ama ağrı, sancı ve göğüste ateş yapıyorlar maalesef.
Geçmiş olsun.

Anladım küçük değiller ama istediğim yanıt buydu :34:
Genelde bu çaylar tetikliyormuş tabii illa olacak diye kaide yok.
Göğsüne kendi kendine kontrol yap derim.
Elinin altında oynayan kesecikler varsa büyük ihtimal fibrokist onlar.
Korkacak bişey yok ama ağrı, sancı ve göğüste ateş yapıyorlar maalesef.
Geçmiş olsun.

sağ ol canım. ay ben göğüs bedenim anladım ilk an sonra yandı ampul :52: normalden çok büyük değil ama gergin ya silikon yaptırmış gidi hissediyorum kendimi :1: tamam denerin becerebilirsem tabi :) geçmezse doktora giderim zaten yakın bir zamanda. teşekkür ederim ilginiz için :)

Back
X