1 1mirac Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2016 5.098 4.178 173 30 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi 1mirac #1 Kızlar göğüslerim küçük 75 beden dolmuyor bile nerdeyse. 2 çocuk emzirdim haliyle yapısı değişti. Südyensiz hiç rahat edemiyorum Şu resimdeki üstü beğendim ancak memeler çok sarkık durur mu cok belli eder mi kararsızım. Her türlü önerinize açığım az bi zamanım var cabuk almam lazm Eklentiler Screenshot_20230730_093314_trendyol.com.webp 30,4 KB · Görüntüleme: 147 Son düzenleme: 30 Temmuz 2023
Kızlar göğüslerim küçük 75 beden dolmuyor bile nerdeyse. 2 çocuk emzirdim haliyle yapısı değişti. Südyensiz hiç rahat edemiyorum Şu resimdeki üstü beğendim ancak memeler çok sarkık durur mu cok belli eder mi kararsızım. Her türlü önerinize açığım az bi zamanım var cabuk almam lazm
G gul2016 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 13 Kasım 2019 6.280 13.196 198 30 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi 1mirac #2 Göğüs kısmı destekli bir model seçin. V şeklinde olan modeller küçük göğüslerde güzel durur.
Magrat Guru Kayıtlı Üye 24 Ocak 2013 2.562 8.478 358 30 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi 1mirac #3 1papatya1 .!.: Kızlar göğüslerim küçük 75 beden dolmuyor bile nerdeyse. 2 çocuk emzirdim haliyle yapısı değişti. Südyensiz hiç rahat edemiyorum Tatile gideceğiz ancak ailemde olacak yengelerim abilerim vs. O yüzden cok açıkta olmasın rahat edeyim istiyorum. Şu resimdeki üstü beğendim ancak memeler çok sarkık durur mu cok belli eder mi kararsızım. Her türlü önerinize açığım az bi zamanım var cabuk almam lazm Genişletmek için tıkla... Resimdeki de uygun, halter top veta balenli/destekli üstleri tercih edebilirsiniz. Tabi deneyip aynada görmek lazım, online almayın.
1papatya1 .!.: Kızlar göğüslerim küçük 75 beden dolmuyor bile nerdeyse. 2 çocuk emzirdim haliyle yapısı değişti. Südyensiz hiç rahat edemiyorum Tatile gideceğiz ancak ailemde olacak yengelerim abilerim vs. O yüzden cok açıkta olmasın rahat edeyim istiyorum. Şu resimdeki üstü beğendim ancak memeler çok sarkık durur mu cok belli eder mi kararsızım. Her türlü önerinize açığım az bi zamanım var cabuk almam lazm Genişletmek için tıkla... Resimdeki de uygun, halter top veta balenli/destekli üstleri tercih edebilirsiniz. Tabi deneyip aynada görmek lazım, online almayın.
1 1mirac Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2016 5.098 4.178 173 30 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi 1mirac #4 gul2016 .!.: Göğüs kısmı destekli bir model seçin. V şeklinde olan modeller küçük göğüslerde güzel durur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, biraz bakındım ama genelde dekolte bölgesi açık ben komple kapatsam daha rahat olur gibime geldi, tekrar bi bakayım
gul2016 .!.: Göğüs kısmı destekli bir model seçin. V şeklinde olan modeller küçük göğüslerde güzel durur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, biraz bakındım ama genelde dekolte bölgesi açık ben komple kapatsam daha rahat olur gibime geldi, tekrar bi bakayım
1 1mirac Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2016 5.098 4.178 173 30 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi 1mirac #5 PrimulaBaggins .!.: Resimdeki de uygun, halter top veta balenli/destekli üstleri tercih edebilirsiniz. Tabi deneyip aynada görmek lazım, online almayın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim öyle yapicam hiç olmadı resimdekini alırım artik
PrimulaBaggins .!.: Resimdeki de uygun, halter top veta balenli/destekli üstleri tercih edebilirsiniz. Tabi deneyip aynada görmek lazım, online almayın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim öyle yapicam hiç olmadı resimdekini alırım artik
S sevnurka Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2023 27 26 3 28 30 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi 1mirac #6 1papatya1 .!.: Kızlar göğüslerim küçük 75 beden dolmuyor bile nerdeyse. 2 çocuk emzirdim haliyle yapısı değişti. Südyensiz hiç rahat edemiyorum Tatile gideceğiz ancak ailemde olacak yengelerim abilerim vs. O yüzden cok açıkta olmasın rahat edeyim istiyorum. Şu resimdeki üstü beğendim ancak memeler çok sarkık durur mu cok belli eder mi kararsızım. Her türlü önerinize açığım az bi zamanım var cabuk almam lazm Genişletmek için tıkla... Destekli mayokini modellerine bak hem rahat hissedersin
1papatya1 .!.: Kızlar göğüslerim küçük 75 beden dolmuyor bile nerdeyse. 2 çocuk emzirdim haliyle yapısı değişti. Südyensiz hiç rahat edemiyorum Tatile gideceğiz ancak ailemde olacak yengelerim abilerim vs. O yüzden cok açıkta olmasın rahat edeyim istiyorum. Şu resimdeki üstü beğendim ancak memeler çok sarkık durur mu cok belli eder mi kararsızım. Her türlü önerinize açığım az bi zamanım var cabuk almam lazm Genişletmek için tıkla... Destekli mayokini modellerine bak hem rahat hissedersin
gizemliasli Nirvana Pro Üye 14 Ağustos 2018 21.131 En iyi cevaplar 2 80.001 598 30 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi 1mirac #7 1papatya1 .!.: Kızlar göğüslerim küçük 75 beden dolmuyor bile nerdeyse. 2 çocuk emzirdim haliyle yapısı değişti. Südyensiz hiç rahat edemiyorum Tatile gideceğiz ancak ailemde olacak yengelerim abilerim vs. O yüzden cok açıkta olmasın rahat edeyim istiyorum. Şu resimdeki üstü beğendim ancak memeler çok sarkık durur mu cok belli eder mi kararsızım. Her türlü önerinize açığım az bi zamanım var cabuk almam lazm Genişletmek için tıkla... Şu belden ip dolananları tavsiye etmem, geçen yaz vücudumda ip şeklinde yanıklarla gezindim
1papatya1 .!.: Kızlar göğüslerim küçük 75 beden dolmuyor bile nerdeyse. 2 çocuk emzirdim haliyle yapısı değişti. Südyensiz hiç rahat edemiyorum Tatile gideceğiz ancak ailemde olacak yengelerim abilerim vs. O yüzden cok açıkta olmasın rahat edeyim istiyorum. Şu resimdeki üstü beğendim ancak memeler çok sarkık durur mu cok belli eder mi kararsızım. Her türlü önerinize açığım az bi zamanım var cabuk almam lazm Genişletmek için tıkla... Şu belden ip dolananları tavsiye etmem, geçen yaz vücudumda ip şeklinde yanıklarla gezindim
1 1mirac Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2016 5.098 4.178 173 30 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi 1mirac #8 Kızlar o resimdekini aldım ya. 2 küçük çocukla daha rahat olur hem ful kapalı olduğu için. Destekliler cok güzel ancak rahat edemem gibi geldi eğilip kalkarken . Memelerim küçük zaten okadarda dikkat çekmez sanirim yani inşallah
Kızlar o resimdekini aldım ya. 2 küçük çocukla daha rahat olur hem ful kapalı olduğu için. Destekliler cok güzel ancak rahat edemem gibi geldi eğilip kalkarken . Memelerim küçük zaten okadarda dikkat çekmez sanirim yani inşallah