- Konu Sahibi dilexgximbebexgxim
-
canım aynı şey bende oldu 8 ağustosta regl oldum 20sinde göğüslerim sızlamaya başladı 7 eylülde regl oldum tekrar.ve arefe günü yani 29 eylülde kahverengi lekelenmem oldu 5-6 gün sürdü.regl olucam diye bekledim ama olmadım sadece lekelenmeyle geçti bir hafta.test yaptım acaba yerleşme falanmı diye ama testte negatif.benimde 33-34 gün sürüyor düzenim.aynı senin gibi 9 aydır uğraşıyoruz.tabi 1buçuk yıl adetimi düzene sokabilmek için ilaç kullandım.bıraktım ilacı 9 aydırda bekliyorum ha bu ay diye ama olmuyor.umudumu kaybetmiyorum.Allah ne zaman nasip ederse o zaman inşallah canım.sende sıkma canını.internetteki otomatik hesaplamalara göre lekelenmeyi regl dersek 12 ekim yumurtlama günüm görünüyor canım bakalım bu aralar boş geçirmemeye çalışacağım akşamları:))) umudunu lütfen yitirme.haberleşelim mutlaka ben gün içerisinde siteyi 4-5 kez ziyaret ediyorum canım.
benim tam yumurtlama zamanında oluyor bu tip göğüs ağrılarım
bakıyorum acıyor tamam çatlama oldu diyorum
hiç yanılmadım bu yüzden :roflol:
3 aydır ovulasyon takibi yapıyor doktorun ve ultrasondada bakıldığında çatlamış oluyor
aaa acaba benim kide oyle birsey mi ama hiç bugune kadar olmazdı ilk defa oldu neyse zaten bende bos gecirmemiştim iyi oldu:):roflol:
tabiki canım mutlaka haberdar edelim birbirimizi buarada sen kan testimi yaptırdın? eger drar testi yaptırdıysan cıkmayabilir cunkufisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?