gögüslerimdeki çatlaklar :(((

aysuuu

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
36
0
6
İstanbul
yeni sözlendim nişanım olucak kıslar bu arada yeni üye oldum içim sıkıldı:43::43::43::43: yazmak istedim benim derdim gögüslerimdeki derin çatlaklar ergenlikten kalma evlenicem gecelik giymeye utanıyorum çok kötü duruyor göguslerimin üstü çatlak dekolte bolgesi kapalı gecelikler alıyorum hevesimde var utanıyorum ne yaparım bilmiyorum:25: evlenince nişan alışverişinde alıcagım gecelik setini bile bosuna almış olucam yokmu bunun çaresiii kapatıcısı falan araştırdım bulamıyorum çokk üzgünümmmm:50::50::50:

kahve limon kürünü duymuştum bir ara deneyenler olumlu sonuc almışlar
çatlaklar tam olarak gitmez ama o kötü görüntü bir nebze yumuşayabilir belki

insanın kendi için kötü görüntü ama oluncada ne yapacaksın

ama merak etme evlenince onlara pek bakılmıyor:)

sadece gördükçe canımız skılıyor

lierac diye bir çatlak kremi var tavsiye ederim çatlakları geçirmiyor tabiki ama oluşmasını engelliyor diyebilirim

Ergenlikten kalma beyazlayan çatlaklar malesef kremle geçmez böyle söyleyenlerin hiçbirine itibar etme ama karboksiterapi vs gibi yöntemlerle içten bu durumu hafifletenler var...
Gerçek şu ki canım ben de nişanlıyım ve her yerimde çatlak var bende diz ve diz arkasından görünür halde olduklarından çok şikayetçiyim bazen de kafaya takmamak gerekiyor nişanlımın vücudunda da gördüm çatlak bu arada sadece kadınların yaşadığı bir sorun değil...
Sen neyi giymek istiyorsan giy canım seni gerçekten seviyorsa inan vücuttaki yara izleri,çatlaklar,selülitler hiç önemli değil...

bendede var göğüs bölgemde bende nişanlıyım ne yaparsak yapalım onlar geçmez yapcak bişey yok böyle olmasını bizde istemezdik ama ne yapalım bunlarla yaşamaya alışcaz mecburen :5::5::5::5:

insan çok üzülüyor:43: takıyor ister istemez kapatıcısı falanda yok sanırım:19::19:

kapatıcı kullansak nolcak ki bi işe yarıycağını sanmıyorum artık ben kabullendm her gördüğümde sinir olsamda yapcak bişey yok malesef:50::5::5::5:

Back
X