göğüslerimdeki hassasiyet azaliyor :(

daisiesss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
201
6
68
İstanbul
Arkadaslar 4 gun once hamile oldugumu ogrendim. Doktorum bu cuma da keseyi gorebilecegimizi soyledi. ama sorun su ki goguslerimdeki hassasiyet git gide azaliyor. sizce olumsuz bir durym olur mu sizlerin hassasiyeti ne kadar devam eymisti ve hep ayni siddettemiydi?

Arkadaslar 4 gun once hamile oldugumu ogrendim. Doktorum bu cuma da keseyi gorebilecegimizi soyledi. ama sorun su ki goguslerimdeki hassasiyet git gide azaliyor. sizce olumsuz bir durym olur mu sizlerin hassasiyeti ne kadar devam eymisti ve hep ayni siddettemiydi?

zamanla gögüslerin sönecek bile..hamileliginin son aylarinda tekrar sismeye büyümeye ve sizlamaya basliyor..baslarda hormonlarin deyismesiyle biran farklilasiyor sonra vücüdun duruma alisinca geciyor.son aylar sanirim süt hormonlari devreye giriyorki tekrardan ataga kalkiyorlar:))

çok normal hep öyle hassas ve şiş kalacağını mı düşündün benimkinde hassasiyet hemen geçmişti şimdi son ayımdayım yine yumuş yumuş ve çok büyümedi arada bir kolostrum denen ilk süt geliyo okadar

zaman ayırıp cvp verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. ilk gebelik, ilk tecrübe olunca her şeyi merak eder oldum :) tekrardan teşekkürler...

Back
X