- Konu Sahibi ShawtyAnderson
-
Ya ben 15 yaşımdayım. Göğüslerim çok küçük bence. 75 numara sütyen kullanıyorum. Oda dolu dolu değil yani.
Tıkla
Şu resimdeki kadının ameliyatsız hali gibi göğüslerim.
Sizce daha fazla nasıl büyütebilirim. Çörek otu yağı falan yazmışlar ama kıl çıkartıyor diyorlar. Ben zaten hafif kıllıyım başka türlü nasıl olabilir. Şuana kadar hiç bi metod uygulamadım.
Biliyorum bu yaşta birazcık erken ama diğer arkadaşlarımınki kocaman.
Ya ben 15 yaşımdayım. Göğüslerim çok küçük bence. 75 numara sütyen kullanıyorum. Oda dolu dolu değil yani.
Tıkla
Şu resimdeki kadının ameliyatsız hali gibi göğüslerim.
Sizce daha fazla nasıl büyütebilirim. Çörek otu yağı falan yazmışlar ama kıl çıkartıyor diyorlar. Ben zaten hafif kıllıyım başka türlü nasıl olabilir. Şuana kadar hiç bi metod uygulamadım.
Biliyorum bu yaşta birazcık erken ama diğer arkadaşlarımınki kocaman.
olduda ameliyattan sonra kocaman büyüdüler o zaman cıkarttırırım gerçekten tak etti yani :)) ömrümün en güzel yıllarını böyle gecirmek istemiyorum :/
evlenince göğüs büyümüyo bahsettiğiniz mıncıklama falansa eğer masaj yapmayla aynı eş değerde hiçte büyümüyomus kuzenim dedi
kuzenimin evlenirken 75ti şuan 85 ama tabi o çocuk falan doğurdu diye o kadar büyüdü ama en azından bir beden büyüyo genelde benim çevremden ve kuzenlerimden duyduğum kadarıyla hormonlar biraz düzene giriyo belki ondan bilmiyorum..
aslında öyle bir şey olsa mükemmel olur düsündümde ameliyattan sonra biraz daha büyümüs hali süper olurdu
21 yaşındayım keşke bu kadar olsa şükrederimbundanda küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?