Göğüslerimin küçük olması özgüvenimi etkiliyor ve annemden estetik için izin alamıyorum 😞

20 yasinda bir cocugun estetik olmasini annesinin kabul etmemesi normal. Memeler buyuk olunca ne olucak hayatinizmi degisicek. Ayrica her erkek buyuk gogus sevmez okadar sacmaki cok sey yazardimda neyse

Sosyal medyada ufacik kizlarin memelerini kafalari kadar sisirtmesine ozeniyorlar bence.

Kızlar göğüslerim hiç yok değil avuç içi kadar falan ama küçük yani , paramı biriktirdim ama annemden bir türlü estetik için izin alamıyorum evlenince büyür diyo ve kuduruyorum gerçekten böyle diyince 🙆🏻‍♀️ Zaten maksat evlendiğimde özgüvenimin yüksek olmasını sağlayacak göğüslere sahip olmak çocuk doğurup ya da zamana bırakıp büyümesini beklemek değil 🤭 kimseye haber vermeden yaptırsam saklayamam anlaşılır biliyorum nasıl izin alacağım ne olur yalvarırım bana akıl verin ... gerçekten çok etkiliyor hemde çok ne diyeceğim anneme destekli tak büyür diyo kendimi kandırmış olurum diyorum kime bependireceksin kendini diyor 🥸 yallvarırım kızlar bana akıl verin ne desem ne yapsam ne etsem (20 yaş)
Yirmi yaşıma dek bende öyle düşündüm.

28 imdeyim ve dört yıldır göğüslerim çok iyi duruma geldiler nasıl olduysa.

Estetiğe gerek kalmadi

Kızlar göğüslerim hiç yok değil avuç içi kadar falan ama küçük yani , paramı biriktirdim ama annemden bir türlü estetik için izin alamıyorum evlenince büyür diyo ve kuduruyorum gerçekten böyle diyince 🙆🏻‍♀️ Zaten maksat evlendiğimde özgüvenimin yüksek olmasını sağlayacak göğüslere sahip olmak çocuk doğurup ya da zamana bırakıp büyümesini beklemek değil 🤭 kimseye haber vermeden yaptırsam saklayamam anlaşılır biliyorum nasıl izin alacağım ne olur yalvarırım bana akıl verin ... gerçekten çok etkiliyor hemde çok ne diyeceğim anneme destekli tak büyür diyo kendimi kandırmış olurum diyorum kime bependireceksin kendini diyor 🥸 yallvarırım kızlar bana akıl verin ne desem ne yapsam ne etsem (20 yaş)
ama yasiniz cok kucukmus gercekten. hem de gogusler buyuyor zaman gectikce. 20 yas kucuk yani. ben de 20 yasinda 75 kullanirken suan 85 kullaniyorum, gerci çok da olmamakla birlikte kilo da aldim (yas 32) onun da etkisi olabilir ama bence yaptirmayin

Siz bilirsiniz ama küçük göğüs daima daha iyidir bence. Bir kere sarkmazlar, her kıyafeti giyebilirsiniz, destekli sütyenle dekolte altında da güzel durur. Anneniz doğru söylüyor aslında sonradan büyüyorlar ama o kadar beklemek istemediğinizi de anlıyorum. Ameliyat ne de olsa hem riskli hem zahmetli. Çok yönlü ve iyi araştırın, öyle kararınızı verin. Yine de yaptırmaya kararlı iseniz annenizle ciddi olarak konuşun kararlı olduğunuzu söyleyin ve ikna etmeye çalışın.

30 olucam 2 hafta sonra. 15 yaşında nasılsa hâlâ öyleler 🤷🏻‍♀️ Hormonlarımda bir problem de yok ama asla büyümediler. benim De özgüvenimi çok etkiliyor, özellikle bikini giydiğimde 🙄 allahtan eşim çok seviyor 🤷🏻‍♀️ Annemin de klasik lafı “çocuk doğurunca büyüyecek”. Ergenliğe ne zaman girdin? Galiba ergenlik de etkiliyor. ben 12 yaşındaydım adet oldum. Dururmuş galiba ergenlikte büyümek 🤷🏻‍♀️
14 yaşındaydım galiba tam hatırlamıyorum

Kilo alin, 25 yasindan sonra kilo verirsiniz eski halinize donersiniz ama gogusleriniz o zamana kadar sekillendigi icin eski haline donmez. Zayif olmanin sonucu kucuk gogus maalesef (cogunlukla). Ergenlikte zayif olmak iyi degil normal kiloda olun

20 yaş bu tür operasyonlar için çooook erken ilerde %99 pişman olursunuz. ayrıca göğsünüz büyük diye sizi beğenecek erkekler kalitesiz erkek olur heleki göğüs büyültdüğünüzü bilse çoğu erkek negatif etkilenir .
Neden kaliteli erkekler küçük mü seviyor 🤣

Konyada bir devlet hastanesinde 9 bin fiyat aldım bence bi düşünebilirsin bazı yerlerde 25 e bile çıkıyor ve konyadaki çok iyi bir doktordu
Konya'ya yakın sayılırım iyi fiyat vermiş o zaman benm yaşadığım şehirde de devlet Hastanesi'nde fiyatlar yakındır ben bir araştırayım tesekkurler

Meme büyük veya küçük oluşu genetiğe bağlı. Benim de büyük . Hep toparlayıcı sütyen takmak zorunda kalıyorum. Şöyle 75 filan taksaydım da pazardan içi dolgulu rengarenk alırdım. Bence çok der etme derim . Bu da senin için bir avantajdır.

Katılıyorum bu yoruma, meme boyutunuza bakarak sizinle olacak, olmayacak ya da soğuyacak bir adam zaten düzgün değildir. Kusura bakmayın ama adam memeniz için sevmesin sizi bir zahmet.
:KK70: tam anlatamamışım sizde anlamazlıktan geliyorsunuz sanırım. doğal halinizle sevsin sizi büyük göğsünüz olduğu için değil.

:KK70: tam anlatamamışım sizde anlamazlıktan geliyorsunuz sanırım. doğal halinizle sevsin sizi büyük göğsünüz olduğu için değil.

Katılıyorum bu yoruma, meme boyutunuza bakarak sizinle olacak, olmayacak ya da soğuyacak bir adam zaten düzgün değildir. Kusura bakmayın ama adam memeniz için sevmesin sizi bir zahmet.

o yaşta bunları anlamak zor oluyor galiba. Birkaç darbeye, gözyaşına ihtiyacı var 😂

Valla ben de 20 yaşındayım. Önceleri memelerim küçük kalıcak derdim e tabi biraz ben de dert ettim ama sonra sevgilim oldu. O insanı da mememle etkilemedim herhangi olumsuz bir şey de duymadım karakter daha önemli. Yani sevgilim bir tek memem için bana kötü davransa tereddütsüz bırakırım onu çünkü kimse mükemmel değil onun da bolca kılı var, ben kıl sevmeyen insan sevgilimden sonra kıl sever oldum 🤣 insan sevince bakmıyor bile bunlara 😊
o yaşta bunları anlamak zor oluyor galiba. Birkaç darbeye, gözyaşına ihtiyacı var 😂

Annenize ve burada evlenince büyür diyenlere hayret ettim. Göğüs bu yağ dokusu,kilo alırsan büyür. 20 li yaşının başıyla sonunda 2 beden farkeden arkadaşın kilo artışını gerçekten merak ettim. Anneni ikna etmen lazım,benimde fena değildi göğüslerim idare edecek kadar vardı işte.. yaptırdım,çok mutluyum :)

Valla ben de 20 yaşındayım. Önceleri memelerim küçük kalıcak derdim e tabi biraz ben de dert ettim ama sonra sevgilim oldu. O insanı da mememle etkilemedim herhangi olumsuz bir şey de duymadım karakter daha önemli. Yani sevgilim bir tek memem için bana kötü davransa tereddütsüz bırakırım onu çünkü kimse mükemmel değil onun da bolca kılı var, ben kıl sevmeyen insan sevgilimden sonra kıl sever oldum 🤣 insan sevince bakmıyor bile bunlara 😊

bir de küçük meme candır kandır. Genç gösterir zayıf gösterir. Ve bence kesinlikle daha seksi. 😂

Back
X