Göğüslerimin küçük olması özgüvenimi etkiliyor ve annemden estetik için izin alamıyorum 😞

yyyysss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
142
46
13
Kızlar göğüslerim hiç yok değil avuç içi kadar falan ama küçük yani , paramı biriktirdim ama annemden bir türlü estetik için izin alamıyorum evlenince büyür diyo ve kuduruyorum gerçekten böyle diyince 🙆🏻‍♀️ Zaten maksat evlendiğimde özgüvenimin yüksek olmasını sağlayacak göğüslere sahip olmak çocuk doğurup ya da zamana bırakıp büyümesini beklemek değil 🤭 kimseye haber vermeden yaptırsam saklayamam anlaşılır biliyorum nasıl izin alacağım ne olur yalvarırım bana akıl verin ... gerçekten çok etkiliyor hemde çok ne diyeceğim anneme destekli tak büyür diyo kendimi kandırmış olurum diyorum kime bependireceksin kendini diyor 🥸 yallvarırım kızlar bana akıl verin ne desem ne yapsam ne etsem (20 yaş)

Son düzenleme:
Anneden izin alacak yaştaysanız demekki anne haklı, büyür. Daha doğrusu büyüme ihtimali var. Evlilikle alakalı değil bu. Yaşınız ilerledikçe hormonlarınız değiştiği için göğüsleriniz büyür genelde. Benim 20’li yaşlarımın başıyla sonu arasında 2 beden fark var.

Kızlar göğüslerim hiç yok değil avuç içi kadar falan ama küçük yani , paramı biriktirdim ama annemden bir türlü estetik için izin alamıyorum evlenince büyür diyo ve kuduruyorum gerçekten böyle diyince 🙆🏻‍♀️ Zaten maksat evlendiğimde özgüvenimin yüksek olmasını sağlayacak göğüslere sahip olmak çocuk doğurup ya da zamana bırakıp büyümesini beklemek değil 🤭 kimseye haber vermeden yaptırsam saklayamam anlaşılır biliyorum nasıl izin alacağım ne olur yalvarırım bana akıl verin ... gerçekten çok etkiliyor hemde çok ne diyeceğim anneme destekli tak büyür diyo kendimi kandırmış olurum diyorum kime bependireceksin kendini diyor 🥸 yallvarırım kızlar bana akıl verin ne desem ne yapsam ne etsem
Sen de nasil olur bilmiyorhm ama bende 20li yaşlarin başinda çok küçükdu hatta bir arkadasimla acaba evlenince kocalarimiz ne tepki vericek diye konuşmusduk. Şu an 28 yaşim var çok guzeller. Evlendikden sonra zaten şekillendiler. Yani gogus falan değişen şeyler. Bi bakicaksin kocaman oldu. Seçeceğin adam da bi zahmet kalbine onem versin di mi? Ama tabi senin kararin agrili oluyor bildiğim kadariyla o yuzden değmez ya

Benimkiler avuç içini bile doldurmuyo eşim bazen seviyor bazende yaptıralım diyor :)bende çok istiyorum büyütmek ama çok pahalı geliyor:(

6 yillik evliyim, evlenince meme nasil buyuyormuş? Benimkiler bir gram bile buyumedi 28 yaşima geldim aynı duruyorlar.😂😂😂 B cup

Kilo alirsaniz buyur memeniz ama alinan kiloyla meme doğru orantili buyumeyebilir yine vucudunuza göre kucuk kalabilir yani. Ameliyat disinda bir nedenle meme buyuse kimse bicak altina girmezdi.

Annenizden izin alacak yaşı gecince ameliyat olursunuz acele etmeyin.

Benimkiler avuç içini bile doldurmuyo eşim bazen seviyor bazende yaptıralım diyor :)bende çok istiyorum büyütmek ama çok pahalı geliyor:KK43:
Konyada bir devlet hastanesinde 9 bin fiyat aldım bence bi düşünebilirsin bazı yerlerde 25 e bile çıkıyor ve konyadaki çok iyi bir doktordu

6 yillik evliyim, evlenince meme nasil buyuyormuş? Benimkiler bir gram bile buyumedi 28 yaşima geldim aynı duruyorlar.😂😂😂 B cup

Kilo alirsaniz buyur memeniz ama alinan kiloyla meme doğru orantili buyumeyebilir yine vucudunuza göre kucuk kalabilir yani. Ameliyat disinda bir nedenle meme buyuse kimse bicak altina girmezdi.

Annenizden izin alacak yaşı gecince ameliyat olursunuz acele etmeyin.
O yaş gelince iş işten geçmiş olup en güzel yaşlarım birmiş olacak ama 🤪 ay napsam habersizmi yaptırsam 🥶

30 olucam 2 hafta sonra. 15 yaşında nasılsa hâlâ öyleler 🤷🏻‍♀️ Hormonlarımda bir problem de yok ama asla büyümediler. benim De özgüvenimi çok etkiliyor, özellikle bikini giydiğimde 🙄 allahtan eşim çok seviyor 🤷🏻‍♀️ Annemin de klasik lafı “çocuk doğurunca büyüyecek”. Ergenliğe ne zaman girdin? Galiba ergenlik de etkiliyor. ben 12 yaşındaydım adet oldum. Dururmuş galiba ergenlikte büyümek 🤷🏻‍♀️

O yaş gelince iş işten geçmiş olup en güzel yaşlarım birmiş olacak ama 🤪 ay napsam habersizmi yaptırsam 🥶

Bir ara yaşim biraz daha kucukken ben de dusundum meme buyutmeyi ama cesaret edemedim doğrusu sadece aklimdan geçmişti.
Herkesin buyuk memesi olmak zorunda degil diye dusunuyorum, guzel ve seksi olmak icin buyuk memeler gerekmiyor.

Sarkiklik, yamukluk, asimetri gibi şeyler yoksa yuvarlak duzgun şekilli kucuk meme de gayet hoş duruyor. Ben kucuk memelerimden memnunum valla. Yaşiniz kucukse biraz daha bekleyin ameliyat karari icin

Ya biz ölelim o zaman 😂 31 yasindayim, ara ara yaptirmayi düsündügüm oluyor. Neden degmesin? 30‘dan sonra hayat bitmiyor - tecrübeyle sabit 😋

Annenizden izin almaniza gerek yok ama yerinizde olsam yinede onu ikna etmeden bu ise girismem. Onun arkanizda olmasi önemli bir destek bence.

En guzel yaşlar kac? 40lı yaslarimi daha cok seviyorum.
Bence sorun goguslerde degil. Yani yitirdigin ozguvenini gogus mu verecek? Kendini oldugun gibi kabul edemiyorsun.

Bende bu yaslarda onaylamazdim. Öz güven meme büyüklügüne bagli olmamali. Benimkiler de kücük. Aklima hic acaba esim.kücük bulur mu diye gelmedi. Yani bana bakinca belli zaten belli 80 C olmadigi :KK70: yani bence ameliyatdan önce biraz daha kendinize zaman verin. Öz güveniniz biraz düsük gibi geldi bana. Ekleyim: benimkilerde kücül. Ben öyle begeniyorum kendimi :) iki cocuk emzirdim hic sarkma felan da yok.

Beden ve cup ölçünüz nedir? Ona göre yorum yapmak daha doğru olur. Aşırı küçük olursa bence yaptırılması gerekir çünkü çevremdeki arkadaşlarımda da gördüğüm kadarıyla özgüven eksikliği yapabiliyor.

Ben göğüs küçüklüğünün özgüveni nasıl ve ne anlamda etkilediğini merak ediyorum
20 yaş hala ergenliktesiniz demek memelere zaman verin kendilerini toparlarlar.
Kendi paranızı kazanıp yetişkin olduğunuz zaman isterseniz yaptırırsınız

Özgüveniniz bu kadar pamuk ipliğine bağlı olmasın

Back
X