goguslerimin nedeni hamilelik?

nehir889

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
4
2
1
29
kızlar sürtünmeyle iliskiye girdim ama boşalma olmadı 20 aralikta oldu olay sonra adet oldum 2 haftalik adetimi gordum fakat gogusumde hic olmamis damalar goruyorum sizce nedeni nedir.beyaz tenliyim hamile olabiliemihim bu arada adetlerimi 3-4 erken oldum goguslerimin nedeni ne olabilir damarlar? kızlar ayrica baska bir belirti yok adet gecikmesi v.s

Son düzenleme:
damardır kan dolasimina yarar sorun etme herkeste var metrelerce hemde :)) hamilelige gelince nayin nooovvv hatta hayir.zati sizin nicklernizden belli annem daha nicki gorunce anliyrm bilmemkim2256 bankosunuz:))

peki yinede baska bir nedenden dolayida olabilirmi :) cunku baska bir.belirti yok
hamileliktir o hamileliiik direk alisverise basla cok maviyse ikizde bolablr bak cogul demisler katiliuorm.sanda soylemiatim dimi yazi beklycen diye yazin geliyo leylekler cunku damardan girmisler sana :)) ayy yine cok eglendim hadi by

N nehir889 acilen doktora git ama sakın kadın doğuma falan gitme ha direkt psikiyatriste git. Hamile değilsin ama nur topu gibi bir obsesif kompulsif bozukluğun olmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…