damardır kan dolasimina yarar sorun etme herkeste var metrelerce hemde :)) hamilelige gelince nayin nooovvv hatta hayir.zati sizin nicklernizden belli annem daha nicki gorunce anliyrm bilmemkim2256 bankosunuz:))kızlar sürtünmeyle iliskiye girdim ama boşalma olmadı 20 aralikta oldu olay sonra adet oldum 2 haftalik adetimi gordum fakat gogusumde hic olmamis damalar goruyorum sizce nedeni nedir.beyaz tenliyim hamile olabiliemihim bu arada adetlerimi 3-4 erken oldum goguslerimin nedeni ne olabilir damarlar?
peki yinede baska bir nedenden dolayida olabilirmi :) cunku baska bir.belirti yokDamarlar kesin hamilelik belirtisi canım hadi hayırlı olsun sen anne oluyorsun
ikizde olablr ama leylekler ikiz tasir mi ki kiz.bu ucuz dorduzde bekler :))çoğul gebelik hayırlı olsun
Kesin hamilelik canım %100peki yinede baska bir nedenden dolayida olabilirmi :) cunku baska bir.belirti yok
ikizde olablr ama leylekler ikiz tasir mi ki kiz.bu ucuz dorduzde bekler :))
hamileliktir o hamileliiik direk alisverise basla cok maviyse ikizde bolablr bak cogul demisler katiliuorm.sanda soylemiatim dimi yazi beklycen diye yazin geliyo leylekler cunku damardan girmisler sana :)) ayy yine cok eglendim hadi bypeki yinede baska bir nedenden dolayida olabilirmi :) cunku baska bir.belirti yok
surtunmeyle olunca tabi dirwk vucuttan bi tepki bekliyolar.kiz bide gercekten olsa naapariz bide bunlarin çocukları olur tobe bismillah yeni nesil koparmis geliyo :)))hep sürtünmeden bunlar
birşey daha sormak istiyorum hamile olan birisi 2 kez adet gorulmu :)Kesin hamilelik canım %100
10 ay boyunca goruyisn adet sen takilma onlara tam onay saldir saldir 9 ay derlerse inanma sakinbirşey daha sormak istiyorum hamile olan birisi 2 kez adet gorulmu :)
5 kez bile görür sen ne diyorsun tecrübe konuşuyorbirşey daha sormak istiyorum hamile olan birisi 2 kez adet gorulmu :)
aslında pek gebelik dusunmuyordum of kotu oldum5 kez bile görür sen ne diyorsun tecrübe konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?