göğüsleriniz minikse?- miniktir. free boobs

mauw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
2
0
36
Adana
büyük göğüs- küçük göğüs, büyük göğüs- küçük göğüs, büyük göğ...

Şimdi nedir bu tekrarlama diyeceksiniz.. bu tekrarlamalar ki şu oluyor; sabah evden çıkarken(sutyenli:) ve akşam yatağa girerkenki (sütyen çıkartılmış:) vücudumuzda değişen durumlar :d
artık sadece kendime ve sevgilime özel küçük göğüsler istemiyorum ama o'nunda ne günahı vardı değil mi? sonradan çakozlamak zorunda değildi belkide gögüslerimin küçük olduğunu

Sağolsunlar sütyenlerim baya baya dolgun gösteriyor benimkileri, hatta bilmeyen kız arkadaşlarımın bile göğüslerime iltifat ettiklerini hatırlarım:d oysaki gerçeğin saklı olduğu süpriz, bir sütyen çıkarmama bağlı o yüzden bende sizden fikirler bekliorum, belki de bnm gibi dolgulu sütyenlerinden kurtulup yeni bir tarz oluşturmak isteyen bayanlar vardır aramızda..
minik gögüslere işte bu kıyafet, şu elbise, şu gömlek, şu çamaşır çok yakısırdı yahut şu siteye şu bloga vs. bakın diyorsanız lütfen paylaşın. fikir sahibi olmuş oluruz fena mı

The normal boobs ( . )( . ), the silicone boobs ( + )( + ), the perfect boobs (o)(o) Some boobs are cold (^)(^), and some boobs belong to grandmothers \./\./ And let’s not forget the very large boobs (o Y o), and very small boobs (.)(.), and lastly the asymmetrical boobs (•)(.). We love them all!.

tekerlemene bayıldım cnm .ama ben elbıse degıl de su buyuk gosteren sutyenlerı merak ettım .bıldıgımız klasık desteklı sutyen mı yoksa su dolgulu jell dolgulu sutyenlermı kullanıyorsun ? straplez de ozellıkle sutyen gorunmeden nasıl buyuk gorunuyor goguslerın merak ettım valla .

teşekkürler, bende ona cok guldum( sutyen seçerken yassı duran modelleri tercih ediyordum. baktığında düzmş gibi gözuken hafif kavisli olanlarından. şu klasik yuvarlak gözükenlerden degil. böylece sağdan soldan topluyor ve dolgun gözüküyor göğüsler askı mutlaka kullan derim. bu konuda çok yardımcı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…