- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 156
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde çok büyüdü kızlar ama süt olayı bende de yok kişiden kişiye değişiyor sanırım prolaktin hormonu ile alakalı sanırım bir sitede okumuştum bu haftadan sonra gelmesi normalmiş aslında
bir arkadaşın bebeği oldu onu görmeye gittim geçen arkadaş emziriyordu kızlar göğüs uçları o kadar çok çıkmıştı ki:1shok: birde bebek göğüs uçu yok diye emmedi bir kaç gün inanamadım görünce canımızın çok yanacağı kesin :a015:
benim göğüs uçlarım içe dönük çok üzülüyorum bebeğimi emziremiyeceğim için:a015:
ben 10 aylık bir erkek annesiyim göğüslerim okadar çok büyümüştü ki önceden 75 bedeni bile dolduramıyordum şimdi küçüldüler ve oğlum artık emmiyor ama ilk emzirirken çok acı çektim 2 ay kadar ve doktorum 7 aylık hamileyken bi krem vermişti çatlamasın diye ama bi işe yaramadı nerdeyse sol göğsümün ucu hergün kanıyodu onra nasırlaştılar tabi yara olucağa varsa oluyor arkadaşlar malesef...ben de soğuk suyla masaj yapılması gerektiğini duymuştum nasıl yapsam ılık mı soğuk mu zaten benimkiler o kadar çok büyüdü ki moralimi bozuyorlar artık![]()