Göğüste hassasiyet

merhababengul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
45
5
36
22
Merhaba hanımlar ben 3 aydır evliyim cinsek ilişki korkumu yakin zamanda yendim. Benim sorum şu edilmek cinsel ilişki sırasında içime bosalmiyor ama vajina üstüne boşalıyor son zamanlarda göğüslerim büyüdü ve çok acıyor uçları dokunamiyourum sebebi nedie bilen varmi

Merhaba hanımlar ben 3 aydır evliyim cinsek ilişki korkumu yakin zamanda yendim. Benim sorum şu edilmek cinsel ilişki sırasında içime bosalmiyor ama vajina üstüne boşalıyor son zamanlarda göğüslerim büyüdü ve çok acıyor uçları dokunamiyourum sebebi nedie bilen varmi

İçinize boşalmasa bile korunmuyorsanız hamilelik olabilir

Hamilelik olabilir bir korunma yönteminiz yoksa.

Evliliğin ilk süreçlerinde vücutta bazı değişimler meydana geledebilir.
Vajina üstüne boşalmak düşük ihtimal de olsa yine de bir test yaptırıp öğrenebilirsiniz.

Daha regl günüme 8 gün var
O zaman biraz daha bekleyin en azından regl tarihinizi sonra bir test yapın bakalım regl olmazsanız şimdi ne desek boş çünkü benim mesela her ay regl olmadan 10 gün önce falan yumurtlama biter bitmez başlar göğüs hassasiyetim hamilelik belirtisiymis bu aynı zamanda

O zaman biraz daha bekleyin en azından regl tarihinizi sonra bir test yapın bakalım regl olmazsanız şimdi ne desek boş çünkü benim mesela her ay regl olmadan 10 gün önce falan yumurtlama biter bitmez başlar göğüs hassasiyetim hamilelik belirtisiymis bu aynı zamanda
Bende daha önce hic olmadı böyle bişi o yüzden sormak istedim belki hamilelik degildir ama yinede sizlere danışmak istedim dediginiz gibi bekleyip gorucez ama bugün karnim ağrıyor ve halzizim ve kusuyorum

Back
X