Gögüste kasinti ve hassasiyet, rahimde bicak batmasi gibi agri

kesinlikle haklısın.
çok pişman oldum tabi sonra.
keşke böyle bi şey yaptırmasaydık diye.
belki ilacın yan etkisi olmayacaktı .
Evet çocuğa zarar verecek diye mi almalıyız dediler? Bunda da vardır bir hayır boşver üzme kendini..

anladim canim haklisin kendimi cok dinliyorum ben sorunda orda zaten
insallah hakimizda hayirlisi olsun ne diyim
şu an 3 tane çocuğumuz var . Allah hepsine ömür versin . cümlemizinkilere inşallah

Belki bende yaşadıklarımla sana yardımcı olabilir. İlk önce bir kimyasal gebelik geçirdim ve ağrılar o kadar fazlaydı ki anlatamam sana kendi kendime doktora gidemedim annemleri işe çağırdım ve beraber gittik. Gittiğimde lavaboya gitmemle kanamamın olması bir oldu ama benim haberim bile yoktu hamilelikten çünkü kimyasal gebelik ve düşük bir çok kadının adet döneminde yaşadığı ve farkında olmadığı bir durummuş. ve ben bunu adet oldum diye düşünmüştüm ve sonrasında beta hcg değerlerim takip edildi ve düşükle sonuçlandı.

Şuan ki gebeliğimde ise evde erken gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı doktora gittim kan verdim senin gibi çok düşük çıktı. sonrasında doktorum her 2 günde seni çağırıp acıtasyon yapmayacağım dedi ve beni 10 gün sonra keseyi görebilmek için çağırdı ve nitekim keseyi gördüm allahıma şükürler olsun...

Demem o ki dinlenerek ve bolca vitamin alarak bu bekleme süresini pozitif düşünerek geçir inan herşey güzel olacak... Aynı şikayetler bende de oldu hala da akıntı ve gögüs kaşıntısı devam ediyor...

kesinlikle haklısın.
çok pişman oldum tabi sonra.
keşke böyle bi şey yaptırmasaydık diye.
belki ilacın yan etkisi olmayacaktı .
olsun her iste bir hayr vardir bunu unuma hicbirsey sebepsiz olmaz icini ferah tut ayrica profiline bakinca 3 cocuk sahibisin ne güzel, allah herkese nasip etsin

Evet çocuğa zarar verecek diye mi almalıyız dediler? Bunda da vardır bir hayır boşver üzme kendini..
hayır hayır .
öyle değil
ilk çocuğum 2 yaşında idi. ve ben doğum sonrası depresyon geçirdim .
2 yıl antidepresan kullandım .yüksek doz
2 yıl ilaç kullandım . kullanırken de hamile kalmışım. ki çok dikkat ediyorduk üstelik.
o nedenle aldırdık.
devlet hast. almıyor zaten. düşük olmadan almıyor.
özele gittik.
özel de zaten paraya bakıyor.
neden diye sormadı bile.
biz de cahil işte. demedik danışmadık.
kağıtları imzalayınca kürtaja aldılar hemen .

sen cok iyi bir örneksin bana :) insallah bendede öyle olur. Ben Vitamin haplari yutuyorum. Folik asitte aliyorum. Yogurt peynir süt tüketiyorum... dikkat ediyorum yani. Insallah olur canim. Ölye asiri agrilarim yok aradabir batiyo yokluyo vs. insallah hersey güzel olacak

olsun her iste bir hayr vardir bunu unuma hicbirsey sebepsiz olmaz icini ferah tut ayrica profiline bakinca 3 cocuk sahibisin ne güzel, allah herkese nasip etsin
evet çok şükür . Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah .
geldi gecti. o da bizim sınavımızmış .
geçemedik o ayrı.

İyi düşün iyi olsun... normaldir o da tutunmaya çalışıyor sonuçta :) pozitif düşün :)

evet bol protein al .
bebeği büyüten besleyen proteindir . unutma.
baklagiller
yoğurt ,süt , peynir
yumurta
bunları bol tüket.
ve makarna , pilav , kek . börek. bunlardan uzak dur.
karbonhidratlar sana kilo aldırırken bebek kilo almıyor .

peki sen test positiv ciktigi günmü kan aldirdin yoksa bir kac gün sonrami? kac cikmisti hcg aklindami? bana doktor cok düsük dedi salladi hic biseyde demedi önemsemiyorlar iste

İyi düşün iyi olsun... normaldir o da tutunmaya çalışıyor sonuçta :) pozitif düşün :)
yani oda annesini birakmak istemiyor bence :) insallah allah kucagima almayi nasip eder... herkesede tabik rabbim herkese nasip etsin

yani oda annesini birakmak istemiyor bence :) insallah allah kucagima almayi nasip eder... herkesede tabik rabbim herkese nasip etsin

aminnnn... allah keşke diyen herkesin kucağını hayırlısı ile tez zamanda doldursun inşallahhh :)

tamam canim bunlari tüketcem günlük :)

aminnnn... allah keşke diyen herkesin kucağını hayırlısı ile tez zamanda doldursun inşallahhh :)
AMINNN insallah canim sagol
peki sen test positiv ciktigi günmü kan aldirdin yoksa bir kac gün sonrami? kac cikmisti hcg aklindami?

peki sen test positiv ciktigi günmü kan aldirdin yoksa bir kac gün sonrami? kac cikmisti hcg aklindami? bana doktor cok düsük dedi salladi hic biseyde demedi önemsemiyorlar iste

Benim adetime 3 gün falan vardı ben erken gebelik testi alıp yaptım pozitif çıktı sonra acile gittim kan verdim 26 mı ne çıkmıştı sonra ertesi güne kadın doğum doktoruna gittim o da daha çok düşük sen şimdi git 10 gün sonra gel dedi dedim ben daha önce kimyasal gebelik geçirdim vs o da dedi ki o yüzden dedi simdi sana 2 günde bir gel diye acıtasyon yapmak istemiyorum dedi şansıma çok iyi bir doktor denk gelmişti hala da ona gidiyorum :)

anladim canim cok sagol benimle basindan gecenleri paylastigin icin :) allah sanada saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah

anladim canim cok sagol benimle basindan gecenleri paylastigin icin :) allah sanada saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah

Canım sıkıldığında açar buradaki yazıları okurdum bazen kendime teselli bulurdum sonra dedim ki bende gebe kalayım burada birilerine yardımcı olabilirsem olucam diye :) aminnnn inşallah cnm işallah sende güzel haberler alıcaksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…