oda dogru canim :)Öldürmeyen Allah öldürmez diyelim ona. Yiyecek ekmeği varsa gelir dünyaya ama tedbiri elden bırakmamak gerekiyor.
Evet çocuğa zarar verecek diye mi almalıyız dediler? Bunda da vardır bir hayır boşver üzme kendini..kesinlikle haklısın.
çok pişman oldum tabi sonra.
keşke böyle bi şey yaptırmasaydık diye.
belki ilacın yan etkisi olmayacaktı .
şu an 3 tane çocuğumuz var . Allah hepsine ömür versin . cümlemizinkilere inşallahanladim canim haklisin kendimi cok dinliyorum ben sorunda orda zaten
insallah hakimizda hayirlisi olsun ne diyim
O yüzden kendini üzme boşuna telaşlanma tatlımoda dogru canim :)
olsun her iste bir hayr vardir bunu unuma hicbirsey sebepsiz olmazkesinlikle haklısın.
çok pişman oldum tabi sonra.
keşke böyle bi şey yaptırmasaydık diye.
belki ilacın yan etkisi olmayacaktı .
hayır hayır .Evet çocuğa zarar verecek diye mi almalıyız dediler? Bunda da vardır bir hayır boşver üzme kendini..
Belki bende yaşadıklarımla sana yardımcı olabilir. İlk önce bir kimyasal gebelik geçirdim ve ağrılar o kadar fazlaydı ki anlatamam sana kendi kendime doktora gidemedim annemleri işe çağırdım ve beraber gittik. Gittiğimde lavaboya gitmemle kanamamın olması bir oldu ama benim haberim bile yoktu hamilelikten çünkü kimyasal gebelik ve düşük bir çok kadının adet döneminde yaşadığı ve farkında olmadığı bir durummuş. ve ben bunu adet oldum diye düşünmüştüm ve sonrasında beta hcg değerlerim takip edildi ve düşükle sonuçlandı.
Şuan ki gebeliğimde ise evde erken gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı doktora gittim kan verdim senin gibi çok düşük çıktı. sonrasında doktorum her 2 günde seni çağırıp acıtasyon yapmayacağım dedi ve beni 10 gün sonra keseyi görebilmek için çağırdı ve nitekim keseyi gördüm allahıma şükürler olsun...
Demem o ki dinlenerek ve bolca vitamin alarak bu bekleme süresini pozitif düşünerek geçir inan herşey güzel olacak... Aynı şikayetler bende de oldu hala da akıntı ve gögüs kaşıntısı devam ediyor...
tamam canim cok sagolO yüzden kendini üzme boşuna telaşlanma tatlım
evet çok şükür . Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah .olsun her iste bir hayr vardir bunu unuma hicbirsey sebepsiz olmazicini ferah tut ayrica profiline bakinca 3 cocuk sahibisin ne güzel, allah herkese nasip etsin
sen cok iyi bir örneksin bana :) insallah bendede öyle olur. Ben Vitamin haplari yutuyorum. Folik asitte aliyorum. Yogurt peynir süt tüketiyorum... dikkat ediyorum yani. Insallah olur canim. Ölye asiri agrilarim yok aradabir batiyo yokluyo vs. insallah hersey güzel olacak
evet bol protein al .sen cok iyi bir örneksin bana :) insallah bendede öyle olur. Ben Vitamin haplari yutuyorum. Folik asitte aliyorum. Yogurt peynir süt tüketiyorum... dikkat ediyorum yani. Insallah olur canim. Ölye asiri agrilarim yok aradabir batiyo yokluyo vs. insallah hersey güzel olacak
Belki bende yaşadıklarımla sana yardımcı olabilir. İlk önce bir kimyasal gebelik geçirdim ve ağrılar o kadar fazlaydı ki anlatamam sana kendi kendime doktora gidemedim annemleri işe çağırdım ve beraber gittik. Gittiğimde lavaboya gitmemle kanamamın olması bir oldu ama benim haberim bile yoktu hamilelikten çünkü kimyasal gebelik ve düşük bir çok kadının adet döneminde yaşadığı ve farkında olmadığı bir durummuş. ve ben bunu adet oldum diye düşünmüştüm ve sonrasında beta hcg değerlerim takip edildi ve düşükle sonuçlandı.
Şuan ki gebeliğimde ise evde erken gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı doktora gittim kan verdim senin gibi çok düşük çıktı. sonrasında doktorum her 2 günde seni çağırıp acıtasyon yapmayacağım dedi ve beni 10 gün sonra keseyi görebilmek için çağırdı ve nitekim keseyi gördüm allahıma şükürler olsun...
Demem o ki dinlenerek ve bolca vitamin alarak bu bekleme süresini pozitif düşünerek geçir inan herşey güzel olacak... Aynı şikayetler bende de oldu hala da akıntı ve gögüs kaşıntısı devam ediyor...
yani oda annesini birakmak istemiyor bence :) insallah allah kucagima almayi nasip eder... herkesede tabik rabbim herkese nasip etsinİyi düşün iyi olsun... normaldir o da tutunmaya çalışıyor sonuçta :) pozitif düşün :)
yani oda annesini birakmak istemiyor bence :) insallah allah kucagima almayi nasip eder... herkesede tabik rabbim herkese nasip etsin
tamam canim bunlari tüketcem günlük :)evet bol protein al .
bebeği büyüten besleyen proteindir . unutma.
baklagiller
yoğurt ,süt , peynir
yumurta
bunları bol tüket.
ve makarna , pilav , kek . börek. bunlardan uzak dur.
karbonhidratlar sana kilo aldırırken bebek kilo almıyor .
AMINNN insallah canim sagolaminnnn... allah keşke diyen herkesin kucağını hayırlısı ile tez zamanda doldursun inşallahhh :)
peki sen test positiv ciktigi günmü kan aldirdin yoksa bir kac gün sonrami? kac cikmisti hcg aklindami? bana doktor cok düsük dedi salladi hic biseyde demedi önemsemiyorlar iste
anladim canim cok sagol benimle basindan gecenleri paylastigin icin :) allah sanada saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin insallahBenim adetime 3 gün falan vardı ben erken gebelik testi alıp yaptım pozitif çıktı sonra acile gittim kan verdim 26 mı ne çıkmıştı sonra ertesi güne kadın doğum doktoruna gittim o da daha çok düşük sen şimdi git 10 gün sonra gel dedi dedim ben daha önce kimyasal gebelik geçirdim vs o da dedi ki o yüzden dedi simdi sana 2 günde bir gel diye acıtasyon yapmak istemiyorum dedi şansıma çok iyi bir doktor denk gelmişti hala da ona gidiyorum :)
anladim canim cok sagol benimle basindan gecenleri paylastigin icin :) allah sanada saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?