Gögüsten sıvı gelmesi

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Kizlar merhaba 11. Haftam bitti bugun sukur. Hamileligimin basindan beri gogua hassasiyetim var zaten son 1 aydirda gogus uclarim cok kasiniyo bugun kasirken ucundan su gibi sivi bisey geldi sonra digerinede baktim ondanda geldi hemn biraktim sikmadim kesinlikle sonradan merak edip. Bu kadar erken gelmesi normalmi sizce ?

bence normal canım hamilelik belirtilerinde bile gogusunuzu sıkın sıvı akar diye okumuşdum korkma bence

Canım ben 30.haftada fark ettim.Doktora söyledim.Sıkı çamaşır giy.Olabilir normal dedi.

İnternette de sağmayın akışını sağlamayın erken doğumu tetikler yazıyor.

bence normal canım hamilelik belirtilerinde bile gogusunuzu sıkın sıvı akar diye okumuşdum korkma bence

8.haftadan itibaren ostrojen hormonu salgilaniyormus ama internettede 16.haftadan itibaren olabilir normaldir yaziyo biraz tedirgin oldum acikcasi

Canım ben 30.haftada fark ettim.Doktora söyledim.Sıkı çamaşır giy.Olabilir normal dedi.

İnternette de sağmayın akışını sağlamayın erken doğumu tetikler yazıyor.

Evet canim onu bugun bende okudum demekki hamileligin sonlarina dogru oluyoki erken dogum diyo ben daha 11. Haftamdayim erken olmasi tedirgin etti beni galiba erkenden sut uretmeye basliyorum :)

Back
X