Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu süt hormonu yüksekliği onun işareti gene belki başka biseydiradetime 1 hafta var banyoda sağ göğsümde bi ağrı sezdim sızlama gibi sonra baktım beyaz süt kıvamı bi sıvı çıktı başına gelen varmı kızlar bu neden olabilir enfeksiyon mu sizce
Yani büyük ihtimalle öyledir canım benim yüksekti 31 lerdeydi gene çok yüksek değildi dostinex kullandım bitti kontrele gidemedim sonra bu ay gene göğüslerim sızlıyor sıvı geliyorİlk defa başıma geldi bilmiyorum canım
Bi sıkıntı olurmu acaba bu değerin yükselmesi ilk defa duyuyorum bu prolaktinProlaktin yüksekliği. Bir doktora görünün.
Sanada geçmiş olsun canımYani büyük ihtimalle öyledir canım benim yüksekti 31 lerdeydi gene çok yüksek değildi dostinex kullandım bitti kontrele gidemedim sonra bu ay gene göğüslerim sızlıyor sıvı geliyor
Sağol caninSanada geçmiş olsun canım
Yani sürekli köntröl etirmek lazım canım bide çocuk istiyorsanız gebeliğe engel zaten çok oynak bı hormon özelikle sitres çok etkiliyorBi sıkıntı olurmu acaba bu değerin yükselmesi ilk defa duyuyorum bu prolaktin
Şu ara evet.baya stres oldum.elimde değil olabilir tabiki teşekkürler canımYani sürekli köntröl etirmek lazım canım bide çocuk istiyorsanız gebeliğe engel zaten çok oynak bı hormon özelikle sitres çok etkiliyor
Evet canım kesinlikle gebeliği zorlaştıriyorYani bu değerin yüksekliği neye yol açıyor hamile kalmayı mı zorlaşıyor acaba canım
Rica ederim canımYa bunu öğrendiğim iyi oldu sağol canım![]()