gögusumdeki damarların nedeni ne olabilir?

Prenses3025

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
75
5
36
herkese merhabalar 17 aralıkta sürtünme ile iliski yaşadım boşalma olayı gerçekleşmedi sonra 24 aralikta normal günümde adet gördüm 18 ocakta ise yine ader gördüm fakak iliskiden 1 hafta sonra veya daha az bir süre sonra gogusumun ucunda 4 veya 5 tane mavi damarlar belirdi dokununca falan acımıyor kusma bulantıda yok sizde bunun nedeni nedir hamilelik olabilirmi? ayrıca adetlerimı 3-4 gün önce erkenden oldum yardımcı olun lütfen :( aklım çok karışık

herkese merhabalar 17 aralıkta sürtünme ile iliski yaşadım boşalma olayı gerçekleşmedi sonra 24 aralikta normal günümde adet gördüm 18 ocakta ise yine ader gördüm fakak iliskiden 1 hafta sonra veya daha az bir süre sonra gogusumun ucunda 4 veya 5 tane mavi damarlar belirdi dokununca falan acımıyor kusma bulantıda yok sizde bunun nedeni nedir hamilelik olabilirmi? ayrıca adetlerimı 3-4 gün önce erkenden oldum yardımcı olun lütfen :KK43: aklım çok karışık
Hamile degilsn canm merk etme. İki kere adet olmuşsun zaten göğsündeki damarlar başka bir şeyden dolayıdır .

herkese merhabalar 17 aralıkta sürtünme ile iliski yaşadım boşalma olayı gerçekleşmedi sonra 24 aralikta normal günümde adet gördüm 18 ocakta ise yine ader gördüm fakak iliskiden 1 hafta sonra veya daha az bir süre sonra gogusumun ucunda 4 veya 5 tane mavi damarlar belirdi dokununca falan acımıyor kusma bulantıda yok sizde bunun nedeni nedir hamilelik olabilirmi? ayrıca adetlerimı 3-4 gün önce erkenden oldum yardımcı olun lütfen :KK43: aklım çok karışık
8 ocaktan beri aynı sorununla ilgili bir sürü topik açmışsın ve cevabını almıssın cogu kişiden nedir bu ısrarcı tavır ?çok sıkıldık artık aynı konuları görmekten,resmen dalga geciyorsun :KK11: iyi niyetle ve samimiyetle yardımcı olabilecek insanlarla bunun başka bir açıklaması olamaz.

8 ocaktan beri aynı sorununla ilgili bir sürü topik açmışsın ve cevabını almıssın cogu kişiden nedir bu ısrarcı tavır ?çok sıkıldık artık aynı konuları görmekten,resmen dalga geciyorsun :KK11: iyi niyetle ve samimiyetle yardımcı olabilecek insanlarla bunun başka bir açıklaması olamaz.
ben sadede telaşlanıyorum

Arkadaş çok doğru söylüyor daha öncede sordun cevabını verdik.bir daha bir şeye kalkıyorsan herşeyin de ne olduğunu bilmelisin oku biraz.ayiptir ya.
okudum fakat istediğim sonuçları elde edemedim tamam sizden sadece yardım almak istemiştim yardiminiz icin tesekkur ederim bir daha yazmam rahatsiz ettiysem özür dilerim :)

Back
X