• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gojane.com dan alışveriş yapan var mı?

kızlar geldi ayakkabılarım yani gelmiş ama ben hala göremedim perşembe günü adresime geldi annem haber verdi tam 12 gün sürmüş oldu siparişimn gelmesi.magrentacm kusura bakma haber veremedim.internette yeni elime geçti zaten.şehir dışındayım 1 haftadır oyüzden.ama eve gidip bakınca ayakkabılarıma hemen foto çekip göndercem

kızlar geldi ayakkabılarım yani gelmiş ama ben hala göremedim perşembe günü adresime geldi annem haber verdi tam 12 gün sürmüş oldu siparişimn gelmesi.magrentacm kusura bakma haber veremedim.internette yeni elime geçti zaten.şehir dışındayım 1 haftadır oyüzden.ama eve gidip bakınca ayakkabılarıma hemen foto çekip göndercem

ayyy süper hadi sağsalim eline geçmiş merakla bekliyorum bende canım hayırlısı olsun şimdiden

ya ayakkabılarımı gördüm dün iyi güzelde bitanesi nasıl topuklu nasıl anlatamam giydim ayağım dimdik duruyor biraz sıktı sanki sandaletimde biraz bol oldu gibi bitaneside bileği bol oldu.hepsinde var bişi.kalite olarakta idare eder.ne bileyim ben pek tatmin olamadım ya.resimde daha güzel duruyolardı sanki

ya ayakkabılarımı gördüm dün iyi güzelde bitanesi nasıl topuklu nasıl anlatamam giydim ayağım dimdik duruyor biraz sıktı sanki sandaletimde biraz bol oldu gibi bitaneside bileği bol oldu.hepsinde var bişi.kalite olarakta idare eder.ne bileyim ben pek tatmin olamadım ya.resimde daha güzel duruyolardı sanki

eee topuklu giymeye alışmak lazım canım biraz giy alışırsın canım resim bekliorum ama ayağındayken merak ettim şimdi
ufak tefek şeyler düzeltilir moralini bozma

kızlarrr kredi kartı deilde normal bankamatik olsa ödemeyi o hesap num.vererek yapabiliyomuyuz

tatlım aslında korkuyorum ya kredi kartı bilgilerini vermekten çekiniyorum.buarada magrenta senn 100 msj dolmadımı yawssss:D

tatlım aslında korkuyorum ya kredi kartı bilgilerini vermekten çekiniyorum.buarada magrenta senn 100 msj dolmadımı yawssss:D

valla canım sanal kredi kartı kullanabilirsin ya da benim gibi alışveriş öncesi internet işlemlerine açıp para çekilince kapatırsın için rahat olur birçok yerden alışveriş yaptım henüz bir sorun yaşamadım :)
ben aldım resimleri çektim ama tubaerkan arkadaşımız aldı ürünler geldi hala resim koyamadı :))))) onun 100.mesajı beklioduk dolmuş bi ara gelip ekler sanırım :)

tamam cnm teşekkür ederim pardon 100.msj konusunda ben karıştırdım seni sandım:)

Back
X