• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gojane.com dan alışveriş yapan var mı?

Kızlarrr, ayakkabılarımın hepsi geldi hepsi muhteşemler :D
ayak numaranız 37 ise 7 yi seçip verin siparişi cuk diye ayağınıza oturuyo, 10 günde elime ulaştı siparişlerim çok mutluyum :sm_cool:
canım aldıklarının resmini eklermisin? merak ettim :)
7 büyük gelmez mi 37 giyenlere,çünkü 37 numara 6 ½ a denk gelio,
7 numara 37 ½ ,

bende 37 giyiyorum aldıklarımın hepside oldu :) 7 no aldım bi tanesi birazcık büyük gibi geldi sadece

Son düzenleme:
vişnecim merhaba
bende 37 giyiyorum 7 no aldım
sanırım sende 6 noya bakmalısın nine west ile nolu aynı ordan ayakkabı deneyip bakabilirsin :)

gojane de 1 temmuza kadar 50 dolar üstü alışverişlerde 10 dolar indirim yapıyorlar indirim kodu facebook sayfasında üstelil sandaletler indirimde :) bence kaçırmayın

jayjaycim 6 no alman lazım nine west ile noları aynı :)) bana 7 no oluyor 37 giyiyorum +- bir oynama olabiliyor :)))))

ben cuma günü yeni alışverişimi yaptım %25 indirim ve sandalet indirimi ile ucuza kapamış oldum :))
işte aldıklarım :))))

magrentam ayakkabıların süper özellikle topuklu kahve rengi olana bayıldım.. 3-4 usd ayakkabılar alsammı karar veremedim.. Nine weste gidip deneme yapıcaktım ama şuan vaktim yok 36 giyiyorum gene 36 alsam olurmuki sen 37 aldın dimi canım

Son düzenleme:
gojane_2118_301139455

gojane_2114_5273929

gojane_2119_159712829

bende bunları aldım %25 indirim vardı facebook ta

magrentam ayakkabıların süper özellikle topuklu kahve rengi olana bayıldım.. 3-4 usd ayakkabılar alsammı karar veremedim.. Nine weste gidip deneme yapıcaktım ama şuan vaktim yok 36 giyiyorum gene 36 alsam olurmuki sen 37 aldın dimi canım
canım yeni gördüm yaaa :((((( özelden sorsaydın keşkeeee :)))) 36 giyiyorsan 6 no olur ben 37 giyiyorum hep 7 no aldım :) biraz fark olabilme ihtimali var tabi o da şans
o kahva ayakkabı süper lakin çok topuklu benim için :(
tatlım şu beyaz ayakkabı rahatmı.. tabanı çok düz duruyor sert gibi.. şuan o tarzlar indirimde ya alsammıbilmiyorumkismile
canım o beyaz ayakkabı rahat ama biraz falaz giyince acıyor topuğum çünkü topuğa demir bişi takmışlar bastığım yere :( birde arkadaş bağlantısı yok sadece bilekten diye ayak kayıyor arkaya ama o kadar sorun etmedim
gojane_2118_301139455

gojane_2114_5273929

gojane_2119_159712829

bende bunları aldım %25 indirim vardı facebook ta

güle güle kullan canım senin aldığın botu çok beğenmiştim kahve tonunda olanı süper duruyordu benim ayaklar toplu olmasa parmak arası sandaleti kapardım yaaa neyse :(((
güle güle kullan kaç paraya mal olduboshayallersmilebayanssulusmile

anam yoksam seninkilerdemi taraklı ayaklarımıs bensemesin bari yahukaydirigubbakcemile2.. benimkilerde ince sayılmaz.. 90 küsür tuttu canım shiip. dahil

anam yoksam seninkilerdemi taraklı ayaklarımıs bensemesin bari yahukaydirigubbakcemile2.. benimkilerde ince sayılmaz.. 90 küsür tuttu canım shiip. dahil

Taraklı değilde tombik biraz ince uzun değil malesef :(((((( iyi tutmuş tanesi 30a gelioyor o zaman bence gayet iyi inşallah iyi çıkar

kızlaar mrb ya benm nişanlım askerde mangoshoptan jeans alıp göndermek istiorm doumgünnde normalde jeanlerde 32 giyio tshrt kazak vs medium ama mangoda jeans bedenleri farklı 36 38 40 die gidio 32 acaba hangisine denk gelio araşşştrdm bulamdm yardm edin lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

merhaba herkese.ben ankarada oturuyorum gojaneden alısveriiş yapmayı düşünüyorum eğere isteyen olursa birlikte sipariş verebiliriz ve kargo parası yarıya inmiş olur,kendi adresinize de olur.beğendiğim model de şu:)

gojane.com/48485-shoes-cuffed-suede-boot.html

merhaba herkese.ben ankarada oturuyorum gojaneden alısveriiş yapmayı düşünüyorum eğere isteyen olursa birlikte sipariş verebiliriz ve kargo parası yarıya inmiş olur,kendi adresinize de olur.beğendiğim model de şu:)

gojane.com/48485-shoes-cuffed-suede-boot.html

facebook sayfasını takip et indirimleri oluyor o zaman başkasını beklemek zorunda kalmazsın
iyi alışverişler

ben bugun yaptım ısyerınden uc kısı sıparıs verdık benım cızmem bana 67 tl ye maloldu bakalım gelsın görelım =))) hemen yorumlarımı yazacağım.
resım nasıl konuyor bılmıyorum ama boots kısmında ruched suede buckle strap boot taupe rengı ;)

Edit butonunu mesajınızı yazdıktan sonra 30 dakika içerisinde kullanabileceksiniz.
bilginiz olsun a.s.

ben bugun yaptım ısyerınden uc kısı sıparıs verdık benım cızmem bana 67 tl ye maloldu bakalım gelsın görelım =))) hemen yorumlarımı yazacağım.
resım nasıl konuyor bılmıyorum ama boots kısmında ruched suede buckle strap boot taupe rengı ;)

hayırlı olsun canım botun bu aralar bende bir sipariş vereyim diyorum 67 pahalı olmuş biraz sankimmm :) face fan sayfasına üye ol indirimleri takip et canım :))))

Back
X