• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gojane.com dan alışveriş yapan var mı?

kusura bakma spaydicim :P görmedim valla saol uyardığın için ben bunları 180 küsüra almıştım
ayakkabı almayı düşünüyorsan burdan face fan sayfasına üye ol şuan %20 indirim var ara ara indirim yapıyorlar ama fan sayfasındaki kodu yazman lazım :)

kusura bakma spaydicim :P görmedim valla saol uyardığın için ben bunları 180 küsüra almıştım
ayakkabı almayı düşünüyorsan burdan face fan sayfasına üye ol şuan %20 indirim var ara ara indirim yapıyorlar ama fan sayfasındaki kodu yazman lazım :)

ayakkabılar dolar üzerinden sanırım kafamçokkarıştı tam anlamadım siteyi açıkçası.
facebookta üye oldum sengözlerimebaksanab hemen dün incelerken ama çözemedim yerimseniben

ayakkabılar dolar üzerinden sanırım kafamçokkarıştı tam anlamadım siteyi açıkçası.
facebookta üye oldum sengözlerimebaksanab hemen dün incelerken ama çözemedim yerimseniben
dolarla fiyatları evet canım face de sadece gojane'in gönderilri diye listelersen onun gönderdiklerinden kodu görebilirsin
sen ayakkabılarını beğen ama indirimde al şuan %20 indirim var bugünmü yarın mı ne sondu sanırım
Magrentam benim botum ilk geldiği gün içi bi tuhaf kokuyodu sende de oldumu böle bişi?

valla canım allahtan kötü bir koku ile karşılaşmadım daha önce ggden bi ayakkabı aldım felaket kokuyor giyemiyorum hatta çin malı yaaa ondan koku vardır ama çok deilse sorun olmaz dışarda havalandır biraz canımboshayallersmile

dolarla fiyatları evet canım face de sadece gojane'in gönderilri diye listelersen onun gönderdiklerinden kodu görebilirsin
sen ayakkabılarını beğen ama indirimde al şuan %20 indirim var bugünmü yarın mı ne sondu sanırım

valla canım allahtan kötü bir koku ile karşılaşmadım daha önce ggden bi ayakkabı aldım felaket kokuyor giyemiyorum hatta çin malı yaaa ondan koku vardır ama çok deilse sorun olmaz dışarda havalandır biraz canımboshayallersmile

kaç gün camın altında beklettim balkona koydum bide içine ayakkabı parfümü sıktım hala biraz koku var giyince daha beter olurmuki
Botu çıkarmak zorunda kalacağım biyere gidersem manzaradan korkuyorum:1ninca:
acaba urbanog ayakkabılarıda çin malımıdır

anladım canım tamam. inceleyim birazcık.
incele bakalım kolay gelsin :)
kaç gün camın altında beklettim balkona koydum bide içine ayakkabı parfümü sıktım hala biraz koku var giyince daha beter olurmuki
Botu çıkarmak zorunda kalacağım biyere gidersem manzaradan korkuyorum:1ninca:
acaba urbanog ayakkabılarıda çin malımıdır

canım ayakkabı kokuyor olabilir ama ayağına koku vermez sanmıyorum dışarda beklet biraz daha bakalım bendeki ayakkabının kokusu bana etrafa gelio o kadar berbat kokmuodur heralde
bu arada urbanog konusunda çok meraklıyım ama öğrenmek istemiyorum o çok tuzluya gelir tr gönderimi yok diye biliyorum

bayanlar gojane 10 ekime kadar %25 indirim yaptı birde kısa botlarda indirimi var hali hazırda :)
%25lik indirim kodu GJSAVE25
iyi alışverişler bende arkadaşımla bir alışveriş daha yapayım diyorum :)))

ben yeni ayakkabılarımı aldım arkadaşımla beraber 2 şer tane sanırım ay sonunu bulucak gelmeleri :)))
işte yeni cicilerimizzzz

deydeycim bak tekrar alıntı yaptım 10 ekime kadar geçerli :)

bayanlar gojane 10 ekime kadar %25 indirim yaptı birde kısa botlarda indirimi var hali hazırda :)
%25lik indirim kodu GJSAVE25
iyi alışverişler bende arkadaşımla bir alışveriş daha yapayım diyorum :)))

magrentam babetle çizmeye bayıldım ama babette yarım numara küçük alsaydınız bana bol geldi biliyosunboshayallersmile güle güle kullan hangisi senin?

magrentam babetle çizmeye bayıldım ama babette yarım numara küçük alsaydınız bana bol geldi biliyosunboshayallersmile güle güle kullan hangisi senin?
canım babet benim daha önce 2 tane 37 aldım bişi olmadı tam geldi
birde topuklu ayakkabı benim alcak bişi bulamadım alayım dedim dursun lazım olur :) düğün dernek nişan söz falan hehehebayanssulusmile
toplamda 133 tlmi ne tuttu :)) süper değilmi
canım ya dün gece sipariş verdik arkadaşla,ama bu kod numarasını denemiştim geçersiz demişti:sinifsinif:
offf neyse artık,sağol tatlımopuyorumnanaktan

ah be canım 10una kadar geçerli hem de face adresinde var demiştim keşke baksaydın ya da bi gün bekleseydin canım neyse hayıtlısı olsun bundan sonra dikkat edersin :)))

siparişin iptaliyle ilgili bi mail attım kendilerineeyvahedigeldismile
eğer iptal ederlerse indirim kuponunu kullanabilirimzemuszemus

siparişin iptaliyle ilgili bi mail attım kendilerineeyvahedigeldismile
eğer iptal ederlerse indirim kuponunu kullanabilirimzemuszemus
şöylede yapablirsin canım parayı hemen çekmiyorlar henüz paran çekilmediyse kredi kartıyla ödediysen internet üzerinden alışverişi kapat o zamanda iptal oluyor :)

evet mail order'a kapattımmmaklinialirimsmile
ama bu sipariş iptal olana kadar indirim kuponu da iptal olmaz umarım:1ninca:

evet mail order'a kapattımmmaklinialirimsmile
ama bu sipariş iptal olana kadar indirim kuponu da iptal olmaz umarım:1ninca:

Valla dediğim gibi 10una kadar biliyorum canım acelen yoksa bir sonraki indirimide bekleyebilirsin sürekli indirim kodu veriyorlar:kedi:

Back
X