Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kusura bakma spaydicimgörmedim valla saol uyardığın için ben bunları 180 küsüra almıştım
ayakkabı almayı düşünüyorsan burdan face fan sayfasına üye ol şuan %20 indirim var ara ara indirim yapıyorlar ama fan sayfasındaki kodu yazman lazım :)
dolarla fiyatları evet canım face de sadece gojane'in gönderilri diye listelersen onun gönderdiklerinden kodu görebilirsin
ayakkabılar dolar üzerinden sanırım kafamçokkarıştı tam anlamadım siteyi açıkçası.
facebookta üye oldum sengözlerimebaksanab hemen dün incelerken ama çözemedim yerimseniben
Magrentam benim botum ilk geldiği gün içi bi tuhaf kokuyodu sende de oldumu böle bişi?
dolarla fiyatları evet canım face de sadece gojane'in gönderilri diye listelersen onun gönderdiklerinden kodu görebilirsin
sen ayakkabılarını beğen ama indirimde al şuan %20 indirim var bugünmü yarın mı ne sondu sanırım
valla canım allahtan kötü bir koku ile karşılaşmadım daha önce ggden bi ayakkabı aldım felaket kokuyor giyemiyorum hatta çin malı yaaa ondan koku vardır ama çok deilse sorun olmaz dışarda havalandır biraz canımboshayallersmile
incele bakalım kolay gelsin :)anladım canım tamam. inceleyim birazcık.
kaç gün camın altında beklettim balkona koydum bide içine ayakkabı parfümü sıktım hala biraz koku var giyince daha beter olurmuki
Botu çıkarmak zorunda kalacağım biyere gidersem manzaradan korkuyorum:1ninca:
acaba urbanog ayakkabılarıda çin malımıdır
bayanlar gojane 10 ekime kadar %25 indirim yaptı birde kısa botlarda indirimi var hali hazırda :)
%25lik indirim kodu GJSAVE25
iyi alışverişler bende arkadaşımla bir alışveriş daha yapayım diyorum :)))
deydeycim bak tekrar alıntı yaptım 10 ekime kadar geçerli :)
canım babet benim daha önce 2 tane 37 aldım bişi olmadı tam geldimagrentam babetle çizmeye bayıldım ama babette yarım numara küçük alsaydınız bana bol geldi biliyosunboshayallersmile güle güle kullan hangisi senin?
canım ya dün gece sipariş verdik arkadaşla,ama bu kod numarasını denemiştim geçersiz demişti:sinifsinif:
offf neyse artık,sağol tatlımopuyorumnanaktan
şöylede yapablirsin canım parayı hemen çekmiyorlar henüz paran çekilmediyse kredi kartıyla ödediysen internet üzerinden alışverişi kapat o zamanda iptal oluyor :)siparişin iptaliyle ilgili bi mail attım kendilerineeyvahedigeldismile
eğer iptal ederlerse indirim kuponunu kullanabilirimzemuszemus
şöylede yapablirsin canım parayı hemen çekmiyorlar henüz paran çekilmediyse kredi kartıyla ödediysen internet üzerinden alışverişi kapat o zamanda iptal oluyor :)
evet mail order'a kapattımmmaklinialirimsmile
ama bu sipariş iptal olana kadar indirim kuponu da iptal olmaz umarım:1ninca: