- Konu Sahibi Cardialgia
-
Pazar gunu yuruyuse basladik esimle tempolu 1 saat yuruyorum bu gunde zumba yapicam ama zumba yaparken ozellikle kalca bacak gobek ve kalca kemigi ustunu calistiran hareketler olan calisma yapiyorum. Ama bana yonelik bir program hazirlaman beni cok memnun eder. Simdiden tesekkur ederim.emeyuruyuse post: 45431879 .!.:pilates zayıflama veya yağ yakıcı özelliği olan bi egzersiz değil senin dediin gibi. zumbayı tercih etmen formunu arttırır ama anladığım kadarıya sen bölgesel değil bütünsel çalışıp o fazla gördüğün kiloları vermk istiyorsun.zaten senin durumun spor salonuna gitmelikte değil.yerinde olsam evde 45 dakikalık şekillendirici egzersizlerle hafata 4 gün çalışır buna uygun bi program hazırlardım.ben spor eğitmeniyim eğer istersen bu programı hazırlamana yardımcı olurum.spor başlamak için insan biraz teşik gaz veya zorunluluk olsun hissediyor ama bi yerden bi şekilde başlaman lazım çok geç kalmadan.zaten programı düzenli yapmaya başladığında kendindeki değişiklikleri hissedince bırakamayacak dahada üzerine gideceksindir.
Güya resmi sitesinden hem meyvesini hem çayını aldım hiçbir faydası olmadı yürüyüş bol su bide 6 dan sonra hiç bişey yemedim bi haftada 4 kg vermişimCanım bende çok arastirdim resmi sitesinden sipariş verdim hem meyvesini hem çayını ama çok heyecanlıyım gerçekten faydası oldu mu?
Nereden alabilirim ben de istiyorum sen Nereden aldınArkadaslar ben 2 ayda 114 kilodan 94 kiloya dustum. Egzersiz ve diyetle. Suan 94 kiloyum ve artik kilo vermem yavasladi. Bende o yuzden goji berry kullanmaya basladim bugun itibariyle. Cok faydali bi meyve gelismeleri size burdan birebir aktaricam. Sormak istediginiz olursa yardimci olurum
Cnm bulunduğun şehirdeki aktarlarda vardır bir araştır iistersenArkadaşlar orjinal güvenilir bi site söyler misiniz ben de almak istiyorum
bana faydası olmadı bilmiyorum.birisi yemek çok yemişsindir demiş onu yediğim zaman yemiyordum zaten.goji beri ile ben kğ aldım.
ben zaten çok yemek yemiyordum.şimdi spor hocası öğlen mutlaka bişeyler ye dediği için bir çorba içiyorum yada yoğurt yiyorum, spordan 1 saat önce.
daha sonra biraz verdim ama onuda yemediğim için kastan vermişim şimdi biraz yemeğe çalışıyorum öğlenleri yemiyordum.
ne yapsam yağdan gitmiyor gidersede kastan gidiyor.şimdi biraz daha dikkat ediyorum spordan sonra proteğin yemeğe çalışıyom yağ yakıcı bişeyler yemeğe çalışıyorum bakalım bu ay ne olucak ölçümde inş kastan vermem.
canım,ben 8 tane direk çiğneyip üzerine de bir bardak su içiyordum.internette akşam yatmadan diye okumuştum öyle yaptım.sonra bi arkadaşım olur mu sabah aç karnına dedi bi de öyle denedim,lanet olsun ne tok tuttu ne kg verdim aksine benim iştahımı açtı.Bir de cildim çok güzeldir benim,yüzüm kabardı hep,önce kullandığım bi kozmetik ürününden falan sandım,sonra öğrendim ki goji berry bazı bünyelerde alerji yapıyormuş.Attım hepsiniyanlız benim yediğim şekil aktardan tanesini aldım 8.10 tane sıcak suya koyup ılınınca suyunu ve tanesini yedim hiç etkisi olmadığı gibi 2 kğ da aldım.10 gün aralıksız yaptım farklı bir şekliyle fayda gören varsa onu bilmem ben bu yöntemle fayda görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?