Ahhhhh ahhh ebanda, internette o kadar çok sahtakar varki inanmazsın, bende onların bu sabahki kurbanlarından biriyim.
Sinirden hala elim ayağım titriyor.
Ancak sadece onlar suçlu değilki. insanlarımız hemen 2 tane fotgrafa ve yapılan yorumlara şuna buna kanıyor. İncelemiyor okumuyor sorgulamıyor, sormuyor. Sağlık bu sonuçta ama insanlar sağlığını hiçe sayıyor.
Ucuz olsun da ne olursa olsun diyor. Bu yanılgıya düşenlerden birtanesi de benim, internetten sipariş verdim alelade bir poşetin içine koymuşlar onuda kesekağıdına koymuş göndermişler. Güya ucuza aldık malı.
Orjinal mi değil mi orasıda mechul. İçindeki taneler küçük aktardakilerle aynı boyda. Nerenin malı olduğu belli değil, arkasında yasal izinle ilgili hiç bir ibare yok, nerden ithal edildiği belli değil. Analiz sonucu yok vs vs. Aradım aldığım yeri, sordum bunları cevap yok, size himalaya tuzu gönderelim kahve gönderelim diyorlar. Yok diyorum istemiyorum diyorum, en son paketini açmızsınız ben alamam bunu dedi. Diyorum ki paket değil kese kağıdı bu, adam hala paketi açmışsın işte diyor. Şikayet edicem sizi tüketici haklarına dedim yüzüme kapattı telefonu. 64,9 tl ye alırsan 1 kilo goji berry böyle olur işte dedim kendi kendime. Kızlar kanmayın bu satıcılara UCUZ ETİN YAHNİSİ OLMAZMIŞ.
Bir yer bulmuştum yine
internette satın alırken dikkat edin diye, okumuştum orada yazdıkları şey bence doğruymuş, bu ucuza satanlar 3. 5. sınıf mal satıyolar bence. Kuzenim hollanda da yaşıyor ona sordum biraz önce, o da kullanıyordu 1 senedir. Burda kilosunu 40 euroya alıyoruz biz ama orjinali dedi. Taklidi haytta giremez hollandaya dedi. Yani bizim paramızla 130 tl yapıyor. o zaman bizim aldıklarımız hikaye, neden hikaye diyorum. Yukarıda birkaç kişinin dısındakilerde sonuç alınamamış. Bence sonuç alınamamasının sebebi taklit ürün satmaları yoksa 1000 yıldır iyi olan meyve niye işe yaramıyor diye sorarlar insana.
Bundan sonra yapacağım ne peki forumu 1. sayfaya dönüp tekrar okumak ve yararı olan kişilerin yorumlarını bu tarafa taşımak hiç değilse bir özet geçeyimde insanlar yararlansın bari.