• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gökçeada'da feribot karaya oturdu

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
Katılım
12 Temmuz 2006
Mesajlar
35.181
Emoji Skoru
31.655
Puanlar
1.623
Yaş
62
Yer
Konya
Çanakkale 'nin Gökçeada ilçesi ile Kabatepe Limanı arasında araç ve yolcu taşıyan feribot , Kuzu Limanı açıklarında karaya oturdu.
Alınan bilgiye göre, Eceabat ilçesindeki Kabatepe Limanı'ndan ayrılıp, Gökçeada'ya hareket eden "Gökçeada-1" adlı feribot, rotasından çıkarak, Kuzu Limanı açıklarında karaya oturdu.
201504191750_LL.webp

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, yaptığı açıklamada, feribotta 188 yolcu ve 39 araç bulunduğunu belirterek, "Karaya oturma nedeni belli değil. Yaralı falan yok, şu an için bir sıkıntı da görünmüyor. İçinde yolcu ve araçlar var, Çanakkale'den römorkörler bölgeye hareket etti.

Feribotu çekerek, limana getirecekler" diye konuştu.
http://www.radikal.com.tr/turkiye/gokceadada_feribot_karaya_oturdu-1339363
 
Allah korumus kazasiz belasiz tahliye saglanmis.
 
dün Çanakkale'de inanılmaz rüzgar vardı, kordonda yürüyemedik, neden seferler iptal edilmediki
 
dün Çanakkale'de inanılmaz rüzgar vardı, kordonda yürüyemedik, neden seferler iptal edilmediki
Istanbuldada oyleydi esimde denizdeydi onlarinda mitir durmus acikta.Son anda toparlamislar.Bu mevsimlerde denizin sagil solu belli olmuyor ki hava olarak cok iyi gorunuyordu
 
Back
X