- 14 Aralık 2013
- 8.315
- 6.281
- 448
- Konu Sahibi vargasabreu
-
o heykeli gördünmü. feci birşey . bir sanat tarihçi olarak söylüyorum. işte ucube o. ama tabii sanatttan anlamayanlar robotek sever. birde ondan 20 tane yaptırır.Yapilan bir parkin girisinin yakinina koyulan bir robot sanirim bu.Parkin yapimina itiraz varmis.Keske park bitseydide o zaman koysaydilar robotu.
Gokcek kentin estetigini bizuyorda o yuzden mi kac donemdir seciliyor.Evet Ankaralilar hic sevmiuor Gokcegi buda farkli bir gosterge.
Gordum canm ama parkla alakali olarak yapilan bisey sanata yonelik bir calisma olarak degil.Yanlisim var mi.Parkin girisinin yakininda olan ve parki temsil eden bir park.Yanlis biliyorsam duzelt cnm.o heykeli gördünmü. feci birşey . bir sanat tarihçi olarak söylüyorum. işte ucube o. ama tabii sanatttan anlamayanlar robotek sever. birde ondan 20 tane yaptırır.
lütfen bana canım falan deme artık.Gordum canm ama parkla alakali olarak yapilan bisey sanata yonelik bir calisma olarak degil.Yanlisim var mi.Parkin girisinin yakininda olan ve parki temsil eden bir park.Yanlis biliyorsam duzelt cnm.
Ben mi yanlis biliyorum.Melih gokcek Kac donemdr oy aliyor.
Ankara'da robot heykeli
EN YAKIŞIKLI OTOROBOT HANGİSİ?
bakın şunlara. korkutucu birde. ve bunlar ankaranın 4 yanında. ve hala aa melih oy alıyor ama diyorsunuz. iyi alıyor diye şunları güzelmi bulalalım. pessiniz gerçekten şoka sokarsınız insanı.. hele hiç beklemediğim kişilerden bu yorumlar.
lütfen bana canım falan deme artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?